11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Tech 2 Tech: Ανέλαβε την επίσημη διανομή των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας YEZZ στην Κύπρο

    YEZZ LOGO Black

    Τη συμφωνία συνεργασίας για τη διανομή των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας YEZZ στην Κυπριακή αγορά, ανακοίνωσε πρόσφατα η Tech 2 Tech, στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της  και την είσοδο της στη χώρο της διανομής κινητών συσκευών και ειδικότερα των smartphones.

    Με τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Tech 2 Tech Distributor Ltd αποσκοπεί να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιο της τις συσκευές κινητών τηλεφώνων YEZZ που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή που ψάχνει ποιοτικά προϊόντα με ιδιαίτερη αισθητική, αξιοπιστία, λειτουργικότητα και προσιτές τιμές. Όπως είναι γνωστό, τα κινητά τηλέφωνα YEZZ σχεδιάζονται στο Μαϊάμι της Αμερικής και έχουν καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν δυναμική παρουσία σε αρκετές χώρες με πολλούς “fans” της mobile τεχνολογίας, ειδικότερα στις μεγάλες αγορές της Νοτίου Αμερικής. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Yezz συμμετέχει ενεργά και αποτελεί βασικό εταίρο της Google, στην υλοποίηση του προγράμματος Ara Google Project.

    YEZZ SMARTPHONES

    Αν έπρεπε πάντως… να στοιχηματίσουμε, θα λέγαμε ότι YEZZ και Tech 2 Tech είναι πιθανότερο να ξεκινήσουν με smartphones της εισαγωγικής και μέσης κλίμακας κόστους (σε αυτές τις κατηγορίες φαίνεται να υπερτερούν σημαντικά έναντι των υπολοίπων ανταγωνιστών τους), ώστε σε πρώτο στάδιο, το brand της πρώτης, να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και διείσδυση στην κυπριακή αγορά, συνεχίζοντας αργότερα με τα υψηλότερου κόστους και δυνατοτήτων smartphones.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles