16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τεχνολογία «κομμένη και ραμμένη» στις επιταγές… της μόδας: Κυπριακή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων επικοινωνίας συνεργάζεται με τη βραβευμένη Ολλανδή σχεδιάστρια Cat Priem!

    Την πρώτη της συνεργασία με τη βραβευμένη Ολλανδή σχεδιάστρια Cat Priem ολοκλήρωσε πρόσφατα η  κυπριακή εταιρεία Blupath, που εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων επικοινωνίας. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, η Blupath σχεδίασε και υλοποίησε διαδραστικές κάρτες με το όνομα Smart Labels, με τις οποίες έχει συνδέσει το κάθε δημιούργημα της σχεδιάστριας, ώστε να λειτουργήσουν σαν γέφυρα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ της σχεδιάστριας και των πελατών της.

    Το κάθε Smart Label είναι μια μικρή, χαμηλού κόστους, διαδραστική κάρτα, σχεδιασμένη στα μέτρα της δημιουργού, η οποία επισυνάπτεται πάνω στο ίδιο το κόσμημα, και ενσωματώνοντας μια σειρά από τεχνολογίες συνδεσιμότητας το κάνει διαδραστικό. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες της εν λόγω σχεδιάστριας έχουν τη δυνατότητα δια της χρήσης των κινητών τους τηλεφώνων, να διαδράσουν με κοσμήματα που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον και να λάβουν πληροφόρηση σχετικά με το όραμα της σχεδιάστριας πίσω από κάθε κόσμημα. Το κάθε κόσμημα είναι συνδεδεμένο με το διαδίκτυο, και η σχεδιάστρια, μέσω μιας κεντρικής πλατφόρμας μπορεί να ελέγχει την κατάσταση της επικοινωνίας μέσα από την κάθε κάρτα.

    Η λύση ψηφιακής επικοινωνίας «Smart Labels» της Blupath, συνδέει τα πραγματικά προϊόντα και φυσικά αντικείμενα γύρω μας με το δίκτυο, μετατρέποντας τα σε δυναμικές και διαδραστικές πύλες επικοινωνίας που συνδέουν πελάτες και επιχειρήσεις. Η εν λόγω λύση ενσωματώνει σειρά πολλαπλών τεχνολογιών συνδεσιμότητας σε μια κάρτα και αποτελεί σταθερό κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα σε επιχειρήσεις και τους πελάτες, ανεξάρτητα από τον τύπο κινητού που χρησιμοποιεί ο καθένας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles