18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ted Lasso: Στις 15 Μαρτίου η πρεμιέρα της 3η σεζόν

    Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που περιμένουν εδώ και καιρό να ανακοινωθεί η 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς Ted Lasso, τα νέα είναι ευχάριστα. Ο 3ος κύκλος αναμένεται να φτάσει στο Apple TV Plus την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, σύμφωνα με πρόσφατο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία.

    Όπως επισημαίνει η Apple, η 3η σεζόν ξεκινά με τα μέλη του AFC Richmond soccer club να αντιμετωπίζουν αρνητική κριτική από όλα τα μέσα. Οι προβλέψεις θέλουν να πιάνουν «πάτο» στην Premier League. Ο Nate (Nick Mohammed), ο ταλαντούχος φίλος του Ted Lasso που γίνεται εχθρός, προσπαθεί να αναβιώσει την ομάδα West Ham United και ο Roy Kent (Brett Goldstein) γίνεται βοηθός προπονητή. Ο δημοφιλής coach Ted Lasso (Jason Sudeikis), παρά το γεγονός ότι μέσα στο γήπεδο καταφέρνει να ελέγχει την κατάσταση, βασανίζεται από αρκετά προσωπικά ζητήματα.

    Η 3η σεζόν θα περιλαμβάνει 12 επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη και όχι κάθε Παρασκευή, όπως γινόταν με τις προηγούμενες σεζόν. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν η επερχόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία, αφού δεν έχει δηλώσει κάτι επίσημο η Warner Bros. Television.

    Διαβάστε επίσης:

    «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Λαμπερή πρεμιέρα για την αστυνομική σειρά της COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles