15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Σάββατο το TEDxAUEB! Είσαι έτοιμος;

    tedxaueb-2014

    Στην τελική ευθεία έχουμε μπει πλέον εν όψει του TEDxAUEB: Emerging Paths. Το δεύτερο event που διοργανώνεται από το TEDxAUEB έρχεται ως συνέχεια του πρώτου, πολύ επιτυχημένου που είχε θέμα «Redefining Reality». Στόχος της εκδήλωσης είναι να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τη γενιά μας προωθώντας το μήνυμα ότι κάθε ιδέα δημιουργεί κι ένα καινούριο μονοπάτι προς τον τελικό προορισμό που δεν είναι άλλος από τη θετική αλλαγή.

    Για αυτά και πολλά περισσότερα θα μας μιλήσουν το Σάββατο 15 Μαρτίου στον πολυχώρο BIOS (Πειραιώς 84, Αθήνα) από τις 10:00 οι 15 εκλεκτοί ομιλητές του TEDxAUEB. Όσο για το ποιοι είναι αυτοί; Μπορείς να τους ανακαλύψεις ο ίδιος κάνοντας μια βόλτα στη σελίδα του event, ωστόσο θα σου δώσουμε μια… γεύση (δεν είναι και μυστικό δα!) με τους Τάσο Παγκάκη (Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ericsson ΝΑ Ευρώπης), Αύγουστο Κορτώ (συγγραφέας), Άρη Δημοκίδη (Διευθυντής Lifo.gr) και Donnie Lygonis (Technology Transfer Manager στο KTH Innovation).

    Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις να βρεθείς στο BIOS, μπορείς να παρακολουθήσεις live το TEDxAUEB από το laptop (ή το desktop, OK) σου μπαίνοντας σε αυτή εδώ τη διεύθυνση. Εναλλακτικά μπορείς να το κάνεις πίνοντας το καφεδάκι σου στο Thinking Cup ή στα iBank Stores της Εθνικής Τράπεζας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ακόμα κι έτσι, αν το θες, μπορείς μια μέρα πριν, στις 14 Μαρτίου και ώρα 18:00, να γνωρίσεις μία εκ των ομιλητριών του TEDxAUEB! Πρόκειται για τη Ζωή Καντουνάτου, Community & Event Manager στο Power of Youth η οποία θα σε περιμένει στο British Council (Πλ. Κολωνακίου 17). Αν σε ενδιαφέρει η προοπτική αυτή, κάνε την εγγραφή σου δωρεάν εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles