16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Tekken 8: Η Bandai Namco συνεχίζει την προώθηση με το trailer του Jin Kazama

    Ο Φεβρουάριος ήταν πραγματικά ο μήνας προώθησης του Tekken 8. Αρχικά, είδαμε το Tekken World Tour Finals που μας έδωσε τη δυνατότητα να ρίξουμε μια πιο σχολαστική ματιά, αποκαλύπτοντας ότι η Nina Williams θα επέστρεφε στο roster. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τον Kazuya Mishima σε ένα ακόμα video, να επιδεικνύει τις δυνατότητές του. Αυτή την εβδομάδα είναι η σειρά του γιου του, Jin Kazama, ο οποίος έρχεται με ένα bombastic trailer και ανανεωμένες κινήσεις. Όπως ακριβώς συνέβη και στο trailer του Kazuya, οι δυο ήρωες παλεύουν σε μια ολοκαίνουργια σκηνή που μοιάζει πολύ με ένα Tekkenfied Times Square στη Νέα Υόρκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιεί κάποιες κινήσεις που δεν έχουμε ξαναδεί.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Μέχρι στιγμής έχουμε δει τρία videos χαρακτήρων. Εάν η Bandai Namco διατηρήσει αυτό το ρυθμό, λογικά θα έχουμε ένα νέο trailer κάθε εβδομάδα. Υπάρχουν ακόμη 6 χαρακτήρες, που γνωρίζουμε ότι θα είναι μέλη του Tekken 8, αλλά δε μας έχουν συστηθεί μέχρι στιγμής. Πρόκειται για τους Jack-8, King, Lars Alexandersson, Marshall Law, Paul Phoenix και Jun Kazama.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles