13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Telefone: «Εναλλακτικές» προτάσεις δώρων για να υποδεχθείτε… τον Άγιο Βαλεντίνο!

    telefone agapimenes prosforesΗ ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι φουλ ερωτευμένοι, σκέφτονται πώς θα ξαφνιάσουν ευχάριστα το έτερον ήμισυ. Την λύση δίνει… η Telefone, που με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου προγραμμάτισε ένα εορταστικό τριήμερο με «Εναλλακτικές» προτάσεις δώρων, προσκαλώντας όλους τους ερωτευμένους να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές και προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας. 

    Το πάρτυ… τιμών ξεκινά από αύριο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου με ένα ξεχωριστό Live Link  που προγραμμάτισε η εταιρεία με τον Love Fm 100.7, 88.7 & 108.0 στο TelefoneShop στη Λεωφ. Μακαρίου στο κέντρο της Λευκωσίας, όπου από τις έντεκα το πρωί έως τις μια το μεσημέρι, η Δήμητρα Γεωργίου και ο Μαρίνος Κόνσολος, υπόσχονται να σας προετοιμάσουν να υποδεχθείτε τον Άγιο Βαλεντίνο όσο γίνεται πιο ρομαντικά, τρυφερά και κυρίως… ερωτικά!

    Αναμφίβολα όμως, τα δώρα τεχνολογίας όπως ένα iPhone, ένα Samsung Galaxy S5 ή ένα LG G3, αποτελούν την πιο εγγυημένη «συνταγή» για να φουντώσετε τον έρωτά σας. Δείτε, λοιπόν, τις προτάσεις του εορταστικού τριημέρου της Telefone και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας περίπτωση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles