17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Telefone: Νέο τρόπο επικοινωνίας με τους καταναλωτές λανσάρει η εταιρεία – Εγκαθιστά τα Ψηφιακά Συστήματα Σήμανσης της Prestigio στα καταστήματα της!

    prestigio_digital_signage_image

    Ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους καταναλωτές ετοιμάζεται να λανσάρει η Telefone εγκαθιστώντας στα σημεία πώλησης της εταιρείας τα  Ψηφιακά Συστήματα Σήμανσης της Prestigio.

    Τα Prestigio digital signage, όπως είναι γνωστό, συνδυάζουν ροή εικόνας, κειμένου και ήχου που καθορίζεται από ένα ενσωματωμένο υπολογιστή, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα για αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό. Τα συστήματα αυτά μπορούν επίσης να συνδεθούν σε διάφορους τύπους δικτύων, ενσύρματα, wi-fi και 3G και με τη χρήση ενός κεντρικού υπολογιστή και εξειδικευμένου λογισμικού το οποίο μπορεί να  είναι εγκατεστημένο σε αυτόν ή να τρέχει μέσω διαδικτύου (cloud service) ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να μεταδώσει το μήνυμα του σε πολλές οθόνες ταυτόχρονα από ένα κεντρικό σημείο.

    Υπάρχει δυνατότητα να μεταδοθεί μήνυμα σε πραγματικό χρόνο ταυτόχρονα σε πολλά σημεία ή σε διαφορετικά σημεία και σε διαφορετικές περιόδους κατά την διάρκεια της ημέρας. Επίσης τα συστήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτόνομα με την χρήση θυρίδας USB.

    Βασική συνισταμένη για  την επιλογή της εταιρείας να προχωρήσει στην εγκατάσταση των Prestigio digital signage στα καταστήματα της είναι η πληροφόρηση των καταναλωτών σε πραγματικό χρόνο για όλες τις νέες προσφορές της εταιρείας.

    Σε πρώτη φάση, digital signage έχουν ήδη εγκατασταθεί σε τρία κεντρικά καταστήματα της εταιρείας στην Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, και αναμένεται στην συνέχεια να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles