19.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Τέλειο! To Crash Bandicoot 4 κυκλοφορεί και στα PC στις 26 Μαρτίου!

    Ο Crash σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αγαπητούς και εμβληματικούς video game ήρωες που έχουμε δει ποτέ, έχοντας το δικό του fan club! To τελευταίο Crash, ονόματι It’s About Time σίγουρα βρίσκεται σε πάρα πολλές κονσόλες (παλαιάς και νέας γενιάς), καθώς έχει κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και Switch, ενώ με τη μορφή free upgrade τρέχει και σε PS5 και Xbox Series X/S. Από τις παραπάνω πλατφόρμες βέβαια κάτι έλειπε και αυτό δεν είναι άλλο από τα… PC! Τα ευχάριστα νέα είναι ότι το Crash Bandicoot 4: It’s About Time πρόκειται να κυκλοφορήσει και στα PC στις 26 Μαρτίου!

    Σύμφωνα με ένα σύντομο trailer που έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του, ο Crash θα «φιλοξενηθεί» στο Battle.net, την digital πλατφόρμα της Activison Blizzard και θα στοιχίζει περίπου 40 δολάρια (ίδια τιμή μ το Switch). Αν και είναι άγνωστο το τι θα προσφέρει περισσότερο στην PC version, ωστόσο μπορούμε εύκολα να φανταστούμε ότι θα δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στα χέρια του PC gamer. Αυτό που μένει να δούμε είναι ότι εάν το εν λόγω port θα μπορεί να παίζει ανεκτά σε 4Κ και 60 fps, δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στα PS5 και Xbox Series X/S. Εκτός από το Crash 4, μια μέρα πριν η King θα κυκλοφορήσει το mobile game Crash Bandicoot: On the Run! (σε Android και iOS), οπότε εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο φετινός Μάρτιος είναι ο μήνας του Crash Bandicoot!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles