16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    TeleUnicom(CYPRUS) LTD: Συνεργασία με την εταιρία MLS Destinators

    Η TeleUnicom (CYPRUS) LTD ανακοίνωσε πρόσφατα την συνεργασία της με την εταιρία MLS Destinators, η οποία παράγει συστήματα πλοήγησης με την αποκλειστική λειτουργία TALK & DRIVE. Η MLS που είναι καθαρά Ελληνική εταιρία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά, αφού τα προϊόντα της κατέχουν μερίδιο πάνω από 50%. Όλες οι συσκευές της MLS περιέχουν χάρτη της Κύπρου και της Ελλάδας, ενώ στην προιοντική σειρά της εταιρείας, περιλαμβάνεται και μοντέλο που ενσωματώνει χάρτη όλης της Ευρώπης.

    Η MLS Πληροφορική Α.Ε. ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1995 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την ανάπτυξη της τεχνολογίας στο χώρο των multimedia και την μετέπειτα εμπορική αξιοποίησή της.Το 1998 η εταιρία κατέκτησε το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας (European Information Technology Grand Prize) ενώ τον Μάιο του 2001 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Σήμερα το όνομα της είναι συνυφασμένο με καινοτομικά προϊόντα τεχνολογίας, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους, που βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα πεδία όπου χρησιμοποιούνται υπολογιστικές συσκευές, από την αυτοκίνηση και την εκπαίδευση έως το γραφείο και την ψυχαγωγία. στις αγορές που ήδη δραστηριοποιείται αλλά και να επεκτείνεται σε νέους τομείς που προωθούν την τεχνολογία. Έχοντας υιοθετήσει αμιγώς πελατοκεντρική πολιτική, η εταιρία δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα που εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τους πελάτες. Η συνεχής εξέλιξη της πηγάζει από την ισχυρή της δέσμευση στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D). Οι επενδύσεις στον τομέα του R&D, σε συνδυασμό με την ικανότητα ανάπτυξης καινοτομικών λύσεων, επιτρέπουν στην MLS να προσφέρει συνεχώς προηγμένα και χρήσιμα προϊόντα.

    Από το 2011 η εταιρία εισήλθε σε νέα πορεία με στόχο την ανάπτυξη σε αγορές του εξωτερικού με αιχμή του δόρατος το πρωτοποριακό σύστημα πλοήγησης MLS Destinator Talk&Drive™. Προς την κατεύθυνση αυτή, η εταιρία προχώρησε στην είσοδο στην αγορά της Τουρκίας και της Χιλής.

    Σημειώνεται ότι η εταιρία, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από την ανάπτυξη των προϊόντων της αλλά και από τη συμμετοχή της σε δεκάδες σχετικά ερευνητικά έργα, παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της σε τρίτους φορείς για την ανάπτυξη και υποστήριξη εφαρμογών στους τομείς της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, της γλωσσικής τεχνολογίας, της τηλεματικής αλλά και των multimedia εφαρμογών.


    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles