19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τελικά όλα τα παιχνίδια του PS4 θα απαιτούν συνδρομή PS Plus για το online;

    Η Sony στη συνέντευξη Τύπου της ανακοίνωσε πως το PS4 δε θα χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο μονίμως στο ίντερνετ για να παίζει παιχνίδια offline, σε αντίθεση με το Xbox One. Ωστόσο, το PS Plus θα είναι πλέον απαραίτητο για το multiplayerΉ μήπως όχι;

    ps4-ps-plus (1)

    Ο πρόεδρος της Sony, Σουχέι Γιόσιντα, μιλώντας στο ιαπωνικό Game Watch, αρχικά απολογήθηκε για το οικονομικό βάρος που πρόσθεσαν στους χρήστες της μελλοντικής κονσόλας, αλλά το δικαιολογεί με το ότι στο PS4 οι χρήστες θα έχουν το προνόμιο πρόωρης πρόσβασης σε beta φάσεις παιχνιδιών, καθώς και δωρεάν παιχνίδια και εκπτώσεις, όπως γίνεται ήδη στο PS3 και στο PS Vita (των οποίων οι υπηρεσίες του PSN θα παραμείνουν ως έχουν, μην αγχώνεσαι :P). Επίσης, τα μέλη του PS Plus θα τσιμπήσουν μια «δωρεάν» σπέσιαλ έκδοση –με λιγάκι μειωμένες λειτουργίες- του DriveClub.

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως δεν θα είναι όοοολες οι multiplayer λειτουργίες επί πληρωμή. Για παράδειγμα, στο DriveClub, θα μπορείς να δεις τσάμπα την παγκόσμια κατάταξη ή να ανταλλάξεις πληροφορίες με άλλους παίκτες. Ωστόσο, για να τρέξετε στην ίδια πίστα, θα πρέπει να έχεις το Plus.

    Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν χρειάζεται συνδρομή στο PS Plus για να παίξεις MMORPG παιχνίδια, όπως το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (το οποίο θα έχει και από μόνο του συνδρομή) και το The Elder Scrolls Online απάντησε: «Πρέπει να απολαμβάνεις το online multiplayer. Αυτό εξαρτάται από τους εκδότες, και θα υπάρχουν κάποιοι free-to-play τίτλοι τους οποίους θα μπορείς να παίξεις χωρίς συνδρομή στο PS Plus, όπως το PlanetSide 2 και το DC Universe Online».

    Φαίνεται πως και η Sony πετάει το μπαλάκι στις εταιρείες που εκδίδουν τα παιχνίδια. ;)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles