24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος εποχής η SIM card από τα iPhones

    Το ενδεχόμενο διάθεσης ορισμένων μοντέλων Phone χωρίς το ένα SIM card slot, εξετάζει πλέον σοβαρά η Apple. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Apple για μετάβαση σε eSIM κάρτες.

    Ο Gurman συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι η SIM ίσως αφαιρεθεί από τα iPhone 14 τα οποία η Apple αναμένεται να ανακοινώσει σε 2 ημέρες από σήμερα, αν και η πιθανότητα είναι ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί από το iPhone 15. Η αφαίρεση της θα βοηθήσει την Apple στη βελτίωση του water resistance της συσκευής και θα απελευθερώσει σημαντικό χώρο στο εσωτερικό της.

    Σε κάθε περίπτωση πάντως, όλα δείχνουν ότι η Apple είναι πρόθυμη να δώσει στις eSIM μεγαλύτερο push αυτή τη φορά, με τους παρόχους από την μεριά τους να αναμένεται να πιέσουν για τη μετάβαση στις ενσωματωμένες ψηφιακές κάρτες, αντί στις φυσικές, γράφει ο ίδιος.

    Η eSIM γνωρίζει μεγάλη άνθηση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν είναι διαθέσιμη παντού, με αποτέλεσμα πολλά μοντέλα συσκευών θα συνεχίσουν για μεγάλο ακόμη χρονικό διάστημα να διαθέτουν SIM card slot.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles