14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τέλος εποχής… Η Nokia παραδέχεται επίσημα ότι το 808 Pureview ήταν το τελευταίο Symbian

    Η είδηση ήρθε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της Nokia για το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους και η αλήθεια είναι ότι δεν ξάφνιασε και πολύ.

    Για τους fans της, βέβαια, παρόλο που πρόκειται για μία αναμενόμενη εξέλιξη, είναι λογικό να φέρνει ένα μικρό “σφίξιμο” στο στομάχι. Τέλος εποχής, λοιπόν, με τη φινλανδική εταιρεία να σημειώνει ότι το Nokia 808 PureView ήταν το τελευταίο Symbian που κυκλοφόρησε.

    Η Nokia, έτσι κι αλλιώς, έχει στρέψει, εδώ και καιρό, την προσοχή της στα Windows Phone, στο πλαίσιο της “στενής” σχέσης της με τη Microsoft, χωρίς, βέβαια, προς το παρόν να έχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Σίγουρα, το μέλλον με τα Windows Phone 8 είναι, σε κάθε περίπτωση, περισσότερο υποσχόμενο.

    Όσο για το τελευταίο Symbian Phone, το Nokia 808 PureView είναι, αναμφίβολα, ένα ξεχωριστό μοντέλο, τις “ιδιαιτερότητες” του οποίου (δηλαδή τον αισθητήρα PureView των 41MPixels) πιθανότατα θα αξιοποιήσει σε ένα νέο Windows Phone 8 smartphone, αν πιστέψουμε τις φήμες για τις οποίες σας γράψαμε χθες.

    Πηγή: Pocket Lint

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles