20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος η δικαστική διαμάχη με την Apple, καθώς το FBI ξεκλείδωσε το iPhone του τρομοκράτη του San Bernardino

    Φαίνεται ότι το FBI βρήκε τελικά με τη βοήθεια “τρίτων” τον τρόπο να ξεκλειδώσει το iPhone του San Bernardino, έτσι η νομική μάχη με την Apple ολοκληρώνεται, απρόσμενα γρήγορα. Λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς επετεύχθη το ξεκλείδωμα πάντως, παραμένουν ασαφείς.

    apple

    Το FBI είχε προγραμματίσει να υποβάλλει νέα έκθεση σχετικά με την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών του στις 5 Απριλίου, ωστόσο φαίνεται ότι οι ερευνητές ολοκλήρωσαν τη διαδικασία με επιτυχία ταχύτατα, έτσι έχουμε αυτή την εξέλιξη…

    Σε νέα κατάθεση στο δικαστήριο, σημειώνεται πως η μέθοδος που βρέθηκε για το σπάσιμο του iPhone αποδείχθηκε επιτυχής, έτσι δεν απαιτείται πλέον η βοήθεια της Apple. “H κυβέρνηση έχει βρει τον τρόπο να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του iPhone 5c του τρομοκράτη Farook” σημειώνεται χαρακτηριστικά, δίνοντας τέλος στη δικαστική μάχη του FBI με την εταιρεία του Cupertino, η οποία συγκέντρωσε ποικίλα δημοσιεύματα, τη στήριξη μεγάλων εταιρειών στην Apple αλλά και πολλή συζήτηση γύρω από τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων μας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles