17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος o… Bixby; Έρχεται η 3D virtual assistant, Sam (φήμες)!

    Εδώ και αρκετά χρόνια η Samsung είναι γνωστό ότι έχει επενδύσει αρκετά στην ανάπτυξη του Bixby, του δικού της εικονικού βοηθού, ο οποίος αναλαμβάνει να διευκολύνει τη ζωή κάθε χρήστη του οικοσυστήματος της κορεατικής εταιρείας. Σύμφωνα λοιπόν με ένα tweet του έγκριτου Tech Agent, πολύ σύντομα θα γνωρίσουμε την Sam, μια κοπέλα σε 3D μορφή, η οποία θα παραλάβει τη σκυτάλη από τον Bixby.

    Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο που να επιβεβαιώνει τον παραπάνω ισχυρισμό, ωστόσο η Sam αποτελεί ένα δημιούργημα της εταιρείας Lightfarm, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι εστίασε στο να κάνει την Sam όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική γίνεται. Η Samsung κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό βοηθό, S Voice, αρκετά χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2012, ενώ το πρώτο της smartphone που εκμεταλλευόταν το εν λόγω feature ήταν το Samsung Galaxy SIII. H τελευταία έκδοση του S Voice έκανε την εμφάνιση του τον Αύγουστο του 2017, ενώ o Bixby είχε εμφανιστεί την ίδια χρονιά. Η Sam φυσικά θα έχει μπόλικο ανταγωνισμό, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει τόσο το Google Assistant, όσο και την Amazon Alexa, καθώς επίσης και την Siri της Apple.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles