13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τέλος στο στήσιμο πολλαπλών οθονών! Η MMD ανακοινώνει τη νέα Philips 498P9, εντυπωσιακά μεγάλη και ισχυρή!

    Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών  και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει τη νέα Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide κυρτή LCD οθόνη, μία 49” (48.8″ / 124 εκ διαγ.) οθόνη σχεδιασμένη ειδικά για επαγγελματίες χρήστες. Αυτό το βραβευμένο μοντέλο είναι εμπλουτισμένο με χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την απόδοση, και με την πολυτελή 32:9 SuperWide 49″ οθόνη και την ανάλυση 5120 x 1440, αντικαθιστά τέλεια δύο 27″ οθόνες 16:9 Quad HD στημένες δίπλα-δίπλα.

    Η 498P9 προσφέρει οπτικοποίηση χωρίς απόσπαση της προσοχής και περισσότερη άνεση στα μάτια, χάρη στην κυρτή οθόνη 1800r που εξασφαλίζει λιγότερη παραμόρφωση της εικόνας και ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο, αντικατοπτρίζοντας το φυσικό σχήμα του ματιού και “αγκαλιάζοντας” απαλά το χρήστη. Η ομορφιά αυτής της οθόνης προχωρά ακόμα παραπέρα με την τεχνολογία MultiView με την οποία οι επαγγελματίες μπορούν να συνδέσουν έναν υπολογιστή και ένα φορητό υπολογιστή καθώς επιτρέπει την ενεργή διπλή σύνδεση και προβολή. Δε χρειάζεται πλέον ο χειροκίνητος έλεγχος μεταξύ δύο οθονών δίπλα – δίπλα. Τώρα κάθε λεπτό που εργάζεστε είναι ακόμα πιο αποδοτικό, πιο παραγωγικό και πιο άνετο.

    Σχεδιασμένη σύμφωνα με τις ανάγκες της εργασίας σας

    Με το εντυπωσιακό της μέγεθος, η οθόνη Philips 498P9 κάνει την εργασία ευκολότερη. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας, όπως DisplayPort, HDMI και USB 3.2. Ο ενσωματωμένος διακόπτης MultiClient Integrated KVM, μαζί με τη λειτουργία Multi-View, επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται ταυτόχρονα δύο ξεχωριστές συσκευές με μία μόνο ρύθμιση οθόνης – πληκτρολογίου – ποντικιού, εξοικονομώντας ακόμα περισσότερο χρόνο και χώρο. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πηγών, ενισχύοντας την πιο περίπλοκη πολύ-εργασία.

    Είναι γνωστό ότι οι επαγγελματίες που περνούν πολύ χρόνο μπροστά στην οθόνη, απαιτούν όχι μόνο ηρεμία με τελευταίες τεχνολογίες, αλλά και μία γενική αίσθηση άνεσης. Η οθόνη Philips 498P9 τα έχει όλα, μεταξύ άλλων τεχνολογιών έχει την Compact Ergo Base, μία φιλική προς το χρήστη βάση οθόνης που επιδέχεται κλίση, περιστροφή και ρύθμιση στο ύψος, ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να τοποθετήσει την οθόνη στη θέση που θα εξασφαλίσει μέγιστη άνεση στη θέαση και αποδοτικότητα.

    Πέρα από την εικόνα και τη φαντασία

    Η οθόνη Philips 498P9 ξεχωρίζει για το φάσμα των χαρακτηριστικών της. Η τεράστια οθόνη της εξασφαλίζει ανάλυση Dual QHD (5120 x 1440) προσφέροντας εξαιρετική ευκρίνεια και πιστότητα εικόνας – ιδανική για εκείνες τις εργασίες που απαιτούν ακρίβεια. Η ποιότητα προβολής τονίζεται ακόμα περισσότερο χάρη στην SmartImage, μία αποκλειστική τεχνολογία αιχμής που αναλύει το προβαλλόμενο στην οθόνη περιεχόμενο και βελτιστοποιεί την απόδοσή της. Επιπλέον, η τεχνολογία Adaptive-Sync εξασφαλίζει αβίαστη ομαλή δράση για απόδοση στο gaming χωρίς περισπασμούς.

    Με την άνεση του χρήστη να βρίσκεται σε προτεραιότητα, η οθόνη Philips 498P9 προσφέρει στους χρήστες μια πληθώρα λύσεων οπτικοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας LowBlue Mode και της τεχνολογίας Flicker-free που μειώνει το τρεμόπαιγμα για λιγότερη κόπωση των ματιών.

    Τα οφέλη γίνονται ακόμα περισσότερα με τα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας, καθιστώντας αυτό το νέο μοντέλο εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον. Κλείνοντας το σκληρό διακόπτη 0-watt, οι χρήστες μπορούν να διακόψουν εντελώς την τροφοδοσία ρεύματος της οθόνης, με αποτέλεσμα μηδενική κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, το υλικό της συσκευασίας της είναι 100% ανακυκλώσιμο και πληροί περιβαλλοντικά πρότυπα όπως EnergyStar 8.0, EPEAT*, RoHS, TCO Certified.

    Η οθόνη Philips 498P9 είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 899.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles