22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος στους επίμονους λεκέδες με… αυτό το t-shirt

    Να η λύση σε εκείνους τους λεκέδες το πουκάμισο ή το T-Shirt που φόραγα χθες όταν έτρωγα το υπέροχο burger μου… με extra κέτσαπ! Γνωρίστε την Αυστραλιανή εταιρία Threadsmiths, που κατάφερε και σχεδίασε το πρώτο πραγματικά ανθεκτικό T-Shirt σε λεκέδες όπως κέτσαπ, νερό και κρασί!

    maxresdefault

    Είναι κατασκευασμένο από υδροφοβικά υλικά (υλικά δηλαδή που έχουν την τάση σε μοριακό επίπεδο να απωθούν/αποβάλλουν το νερό) και μπορεί με αυτό τον τρόπο να αντέξει την επαφή με κάθε επικίνδυνη ουσία της καθημερινότητάς μας – κυρίως αυτές του φαγητού όπως θα συμφωνήσετε ;)

    Η εταιρία Threadsmith βασίστηκε στις αδιάβροχες/υδροαπωθητικές ιδιότητες του φύλλου των λοτών για να δημιουργήσει το πρώτο πραγματικά «υδροφοβικό» T-Shirt, ικανό να αντέξει την… «επίθεση» των περισσότερων υγρών στην καθημερινότητά μας όπως αναψυκτικά, σάλτσα σόγιας, ντοματοχυμός και φυσικά- κρασί!

    Στο video που θα δείτε, το T-Shirt τα πηγαίνει περίφημα με κάθε υγρό να χύνεται πάνω του και διαπερνώντας όλη την επιφάνειά του να πέφτει στο έδαφος χωρίς να αφήνει ίχνος λεκέδων, ενώ το καλύτερο;- τα T-Shirts της Threadsmith είναι φιλικά προς την πλήση στο πληντήριο ή το χέρι – για τους παραδοσιακούς. Τα προιόντα της εταιρίας μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο site της εδώ, σε τιμές από 25-95$ ανάλογα το είδος του ρούχου!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles