18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος τα ψέματα! “Τσουχτερός” ο διαμοιρασμός κωδικών στο Netflix

    Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το Netflix σκοπεύει να χτυπήσει το διαμοιρασμό των κωδικών και ξεκινά την προσπάθεια από την Αμερική. Οι συνδρομητές στις ΗΠΑ καλούνται πλέον να πληρώσουν 8 δολάρια το μήνα για τους θεατές που δεν ανήκουν στο νοικοκυριό και επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το λογαριασμό. Όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν ένα extra άτομο στο Standard πακέτο και δύο στο Premium.

    Η εταιρεία έβαλε «φρένο» στο διαμοιρασμό σε Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία τον προηγούμενο Φεβρουάριο, αφού πρώτα δοκίμασε τις αλλαγές στη Λατινική Αμερική. Ένας συνδρομητής μπορεί ακόμα να παρακολουθήσει Netflix και εκτός σπιτιού, όμως θα πρέπει να προβεί στις απαραίτητες ρυθμίσεις οριοθετώντας το νοικοκυριό. Ο κολοσσός του streaming δε γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία του χρήστη, μπορεί όμως να ζητήσει επαλήθευση συσκευής σε περίπτωση που χρησιμοποιεί διαφορετική σύνδεση.

    Τα παραπάνω νέα μας δίνουν μια πρώτη γεύση για το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν προσεχώς οι συνδρομητές και στη χώρα μας. Αναμένεται για κάθε φίλο που βλέπει δωρεάν εκτός νοικοκυριού η χρέωση να είναι περίπου στα 8 ευρώ, αφού το Netflix είναι αποφασισμένο να βγάλει… λεφτά από τα 100 εκατ. χρηστών που δεν πληρώνουν για την υπηρεσία.

    Διαβάστε επίσης:

    Fan του Indiana Jones; Δες όλες τις ταινίες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles