19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τέλος το αναλογικό σήμα από τον Υμηττό σήμερα

    Αν ανοίξατε το πρωί την τηλεόρασή σας και αντί για το πρόγραμμα που περιμένατε να δείτε, αντικρίσατε την εικόνα που φαίνεται πιο πάνω, μην αγχώνεστε, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου –αυτό αργεί λίγο ακόμα. Απλά, αυτό για το οποίο σας προετοιμάζαμε τόσο καιρό, η παύση της εκπομπής αναλογικού σήματος από το κέντρο του Υμηττού, επιτέλους έλαβε χώρα!

    Τι θα κάνετε τώρα εσείς; Πρώτον, ψυχραιμία! Κι αν μείνετε μερικές ώρες χωρίς τηλεόραση, θα ζήσετε –ρωτήσαμε γιατρό! Οι λύσεις που έχετε είναι τρεις:

    • Στρέψτε την κεραία σας προς Πάρνηθα μεριά. Το εκεί κέντρο εξακολουθεί να εκπέμπει αναλογικά, οπότε με μια σωστή στόχευση, ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Αν έχετε τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη, επανασυντονίστε τα κανάλια στις συχνότητες εκπομπής ψηφιακού σήματος 46 (674 MHz) και 47 (682 MHz).
    • Αγοράστε έναν αποκωδικοποιητή. Σας έχουμε προτείνει κάμποσα μοντέλα (όπως αυτό για παράδειγμα), οπότε δεν θα ‘χετε λογικά απορίες. Τον συνδέετε στην τηλεόρασή σας κι είστε έτοιμοι.
    • Αγοράστε καινούρια τηλεόραση. Αν αποφασίσετε να πάτε για… ολική αλλαγή σκηνικού, τότε μία καινούρια τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη MPEG4 θα σας βάλει για τα καλά στην ψηφιακή εποχή!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles