12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τέλος το vivo X80 Pro+… H vivo στρέφει αποκλειστικά το βλέμμα της στο X90 Pro+!

    Το Vivo X80 Pro (μπορείτε να θυμηθείτε το review μας εδώ) κατάφερε να μας «μαγέψει» με το εκπληκτικό camera setup του, με την εμβληματική Zeiss να βάζει την σφραγίδα της. Το vivo X80 Pro, είχαμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε στις αρχές του καλοκαιριού στην αγορά της δύσης, ωστόσο εδώ και καιρό είχαν δει το φως της δημοσιότητας μια σειρά από leaks, τα οποία ανέφεραν ότι η κινεζική εταιρεία έχει στα σκαριά μια πιο «ενισχυμένη» Pro+ έκδοση.

    Οι διάφορες διαρροές έκαναν λόγο ότι το εν λόγω μοντέλο θα βασιζόταν στο Snapdragon 8+ Gen 1 (σε σύγκριση με το 8 Gen 1), ενώ μάλιστα υπήρχαν αναφορές που έκανα λόγο ότι θα διέθετε ακόμη πιο ενισχυμένα camera modules, αντικαθιστώντας τους φακούς των 12MP και 8MP. Τελικά, η εν λόγω έκδοση δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει όπως έγινε γνωστό, καθώς η vivo στρέφει το βλέμμα της στην ανάπτυξη και στον σχεδιασμό του «διαδόχου» του, Χ90 Pro+! Οι απανωτές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του συγκεκριμένου μοντέλου, οδήγησαν τη vivo στο να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, η οποία κάτι μας λέει ότι είναι για καλό, καθώς το επόμενο μοντέλο θα διαθέτει Snapdragon 8 Gen 2, περισσότερη και πιο γρήγορη RAM και νέα standards αποθήκευσης που υπόσχονται μεγαλύτερα bandwidth.

    Σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για το release του X90, όμως ορισμένα leaks (που φυσικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί) αναφέρονται σε release μέσα στο Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles