14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Tempered Glass Full Cover Special Screen Protectors από τη Volte-tel

    Η Volte-Tel Communications παρέλαβε προστατευτικά οθόνης Tempered Glass Full Cover Special Screen Protectors για τη σειρά iPhone 6s/6 & iPhone 6s Plus/6 και όχι μόνο!

    TEMPERED GLASS FULL COVER SPECIAL SCREEN PROTECTOR

    Τα νέα TEMPERED GLASS FULL COVER SPECIAL SCREEN PROTECTOR από τη VOLTETEL έχουν την ιδιαιτερότητα ότι είναι τα λεπτότερα που κυκλοφορούν στην αγορά με μόλις 0,18mm πάχος, επομένως δεν προσθέτουν καθόλου όγκο στο smartphone σας και δεν αλλάζουν την υφή της οθόνης. Παρ’ όλα αυτά προστατεύουν την οθόνη του ακόμη και από σκληρές γρατσουνιές και χτυπήματα. Είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα μαύρο και άσπρο, έχουν εξαιρετικά μεγάλη διαύγεια και δεν διαφοροποιούν καθόλου την αντίθεση, την φωτεινότητα και τα χρώματα της οθόνης.

    Έχουν υψηλό βαθμό σκληρότητας 9H και συνεπώς είναι πολύ δύσκολο να σπάσουν ή ακόμη και να γρατσουνιστούν, ιδιαίτερα σε σχέση με τα απλά προστατευτικά οθονών. Είναι κατασκευασμένα με υψηλής ακρίβειας στρογγυλεμένες άκρες 2.5D για μεγαλύτερη ασφάλεια και αποφυγή τραυματισμών και στην περίπτωση που με κάποιο πολύ δυνατό χτύπημα, σπάσουν, γίνονται πολύ μικρά κομμάτια, χωρίς όμως να διασκορπίζονται, όπως ακριβώς και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του χρήστη ή γρατσουνίσματος της οθόνης. Τέλος λόγω του υλικού κατασκευής, απαλάσσεστε από τις αντιαισθητικές φουσκάλες που πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν, χρησιμοποιώντας τα απλά προστατευτικά μιας και εφαρμόζει άψογα και πολύ εύκολα στην οθόνη του smartphone σας.

    Στην συσκευασία περιλαμβάνεται:

    – 1 Tempered Glass Full cover special
    – Screen Protector 0.18mm
    – 1 μαντηλάκι καθαρισμού με Alcohol
    – 1 πανάκι καθαρισμού
    – 1 αυτοκόλλητο αφαίρεσης σκόνης
    – Οδηγίες Χρήσης 

    Δείτε τα προστατευτικά οθόνης TEMPERED GLASS FULL COVER SPECIAL SCREEN PROTECTOR εδώ

    Για τα προστατευτικά οθόνης TEMPERED GLASS δείτε εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles