21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τεράστια έκπληξη! Κυκλοφόρησε remastered edition του θρυλικού Quake!

    Το Quake μαζί με το Doom θα πρέπει να θεωρούνται δικαίως οι τίτλοι που έβαλαν τα θεμέλια για την ανάπτυξη των first-person shooters, καθώς κατάφεραν να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας του gaming. Εάν λοιπόν ανήκετε στους βετεράνους gamers που πίσω στα 90s είχαν λιώσει το κορμάκι τους με το Quake (ή απλώς ανήκετε στους νεότερους λάτρεις των FPS), σας έχουμε σπουδαία νέα, καθώς η id Software και η Bethesda κυκλοφόρησαν μια remastered version του εμβληματικού Quake (ανοίγοντας έτσι με πανηγυρικό τρόπο την QuakeCon 2021).

    H νέα αυτή πιο σύγχρονη έκδοση του γνωστού παιχνιδιού που είναι από σήμερα διαθέσιμη σε όλες τις κονσόλες (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Switch), καθώς επίσης και στα PC, προσφέροντας 4Κ visuals και υποστήριξη για wide resolutions. Επιπλέον, οι άνθρωποι της iD έχουν δουλέψει πάνω στην περαιτέρω βελτίωση των visuals, για αυτό και το remastered Quake έρχεται με εμπλουτισμένα μοντέλα, dynamic φωτισμού, anti-aliasing και depth of field. Επιπλέον, η νέα αυτή έκδοση περιλαμβάνει τόσο το original soundtrack, όσο και τα expansions: The Scourge of Armagon και Dissolution of Eternity, αλλά και νέο περιεχόμενο το οποίο ετοίμασε η ομάδα ανάπτυξης της MachineGames.

    Και οι «ευχάριστες» εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορείτε να κατεβάσετε επιπρόσθετα mods και αποστολές όπως το Quake 64, ενώ παράλληλα στο κοντινό μέλλον θα υποστηρίζονται και οι fan-made δημιουργίες. Τέλος, δεν θα λείπουν και οι επιλογές στο multiplayer, επιτρέποντας 4-player online ή local split-screen co-op για το main campaign και τα expansions, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζονται και death matches με 8 παίκτες online. Το κόστος του αναβαθμισμένου Quake ανέρχεται στα 9.99 δολάρια και είμαστε βέβαιοι ότι θα το «τιμήσουν» πάρα πολλοί λάτρεις των FPS!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles