15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τεράστιες εισπρακτικές απώλειες για το Black Widow! Κατέβηκε παράνομα πάνω από 20 εκατ. φορές

    Η γνωστή ταινία Black Widow απασχόλησε αρκετά τα μέσα το προηγούμενο διάστημα κυρίως, εξαιτίας της διαμάχης που προέκυψε μεταξύ της Scarlett Johansson με τη Disney. Η διάσημη ηθοποιός είχε καταθέσει αγωγή με την κατηγορία της παραβίασης των όρων του συμβολαίου της. Όλα ξεκίνησαν όταν η εταιρεία αποφάσισε να προβάλει την ταινία όχι μόνο στους κινηματογράφους αλλά και στη συνδρομητική πλατφόρμα streaming Disney+. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη Johansson, να επηρεαστεί η αμοιβή της που συσχετιζόταν με τα εισιτήρια που θα έκοβε η ταινία από την αποκλειστική της προβολή στο cinema. Η Disney από την πλευρά της υποστήριζε ότι δεν υπήρξε καμιά παραβίαση του συμβολαίου.

    Παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές κατάφεραν να επιλύσουν τις διαφορές τους, η Disney φαίνεται ότι θα πληρώσει -και μάλιστα ακριβά- την απόφασή της να διαθέσει την ταινία Disney Plus. Σύμφωνα με το Deadline, η πειρατεία επηρέασε δραματικά τις εισπράξεις, καθώς το Black Widow κατέβηκε πάνω από 20 εκατομμύρια φορές σε όλον τον κόσμο κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού.

    Σημειώνεται ότι για να παρακολουθήσει κανείς νόμιμα μέσα από το Disney Plus την εν λόγω ταινία, έπρεπε να πληρώσει το αντίτιμο των 29.99 δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία έχασε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

    Διαβάστε επίσης: Keanu Reeves: Δώρισε το 70% του μισθού του από το Matrix 4 για να βρεθεί θεραπεία για τη λευχαιμία (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles