16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Τεραστίων διαστάσεων διαδραστική οθόνη 4K Ultra High Definition από την Prestigio

    prestigio multiboard

    Μια νέα σειρά προηγμένων επαγγελματικών Multiboards, κυκλοφόρησε πρόσφατα η Prestigio. Πρόκειται για την νέα σειρα Multiboard 98” G-series 4K UHD που είναι βασισμένη στην τεχνολογία ELED και ενσωματώνει οθόνες υψηλής ευκρίνειας 4K Ultra High Definition (UHD) 98 ιντσών, ανάλυσης  3840×2160. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ασφάλειας, καθώς η οθόνη είναι προστατευμένη με γυαλί πάχους 4mm, ενώ ολόκληρη η συσκευή καλύπτεται από ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου.

    Η νέα σειρα Multiboard 98” G-series 4K UHD τρέχει με επεξεργαστή τέταρτης γενιάς από την Intel τον ‘Intel core i7΄ και λειτουργεί με τα τελευταίας γενιάς Windows 10 PRO. Διαθέτει 16 GB RAM και 256 GB SSD, ενσωματωμένο Bluetooth, WiFi, μικρόφωνο και υποδοχές HDMI και USB. Επιπλέον περιέχει προεγκατεστημένες εφαρμογές για εργασία πάνω στην διαδραστική οθόνη, είτε για εκπαιδευτικούς σκοπούς είτε και για επαγγελματικούς. Επίσης προσφέρει το λογισμικό ‘Prestigio Adreality’, όπου ένας επαγγελματίας μπορεί να δημιουργήσει καμπάνιες για σκοπούς διαφήμισης αλλά και για καταγραφή στατιστικών στοιχείων.

    Τα MultiBoards 98″ G-series 4K (UHD) και όλα τα προϊόντα της Prestigio διανέμονται σε Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα και Ισραήλ από την ASBIS KYPROS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles