19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τέρμα στο χάος του αυτοκινήτου με έναν βολικό τεμπέλη!

    Αν είστε από αυτούς που υποφέρουν από μόνιμη… ακαταστασία στο αυτοκίνητο, με πεταμένα κλειδιά, χαμένα κέρματα, χύμα χαρτιά στο πάτωμα και στις πλαϊνές θήκες που ποτέ δε βρίσκετε όταν χρειάζεστε, ή αν απλώς περνάτε πολλές ώρες μέσα σε αυτό και κάνετε μεγάλα ταξίδια, τότε ένας τεμπέλης είναι ιδανικός για την περίπτωσή σας!

    τεμπελης (2) τεμπελης (5)

    Ο τεμπέλης είναι universal, άρα μπαίνει σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, πολύ εύκολα και απλά! Αρκεί να πιάνουν λιγάκι τα χέρια σας… Τοποθετείται ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα, πίσω από το χειρόφρενο και προσφέρει όλες τις ανέσεις και ευκολίες που θα θέλατε. Έχει ειδικές θήκες για τα ψιλά σας, τα κλειδιά σας, τις τσίχλες ή τα τσιγάρα, οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Και μπορεί να διαθέτει, αν το θέλετε, ποτηροθήκη για τον καφέ, το θερμός, το νερό σας.

    Φυσικά, άλλη μια χρήση του είναι και αυτή που του έδωσε το όνομα “τεμπέλης”, καθώς μπορείτε να ξεκουράζετε το δεξί σας χέρι πάνω του, σε μεγάλα ταξίδια ή σε διαδρομές που διαρκώς έχετε το χέρι στο λεβιέ των ταχυτήτων. Αν δε το νιώσετε, δε μπορείτε να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε… Και με δερμάτινη επένδυση, για μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης!

    τεμπελης (1) τεμπελης (3)

    Ο τεμπέλης είναι διαθέσιμος σε διαφορετικά μεγέθη για να βρείτε τη διάσταση που ταιριάζει ιδανικά στο όχημά σας και θα βρείτε όλη τη γκάμα στο afasia.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles