19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τερματίζει την Kickstarter εκστρατεία του Hawkeye η ΖΤΕ

    Η ZTE ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να δώσει τέλος στην εκστρατεία της στο Kickstarter σχετικά με το “Hawkeye” smartphone, την οποία είχε λανσάρει τον περασμένο μήνα. Η ανακοίνωση έγινε μέσω update στη σελίδα της χρηματοδότησης στο γνωστό crowdfunding site.

    ZTE Hawkeye

    Το project ωστόσο δεν τερματίζει εδώ, καθώς από την ZTE σημειώνουν πως “επαναξιολογούν” τη συσκευή και, με βάση το feedback των χρηστών, θα επανέλθουν.

    To Hawkeye (παλαιότερα γνωστό ως Project CSX) “γεννήθηκε” με έναν ανορθόδοξο τρόπο, καθώς η εταιρεία ζήτησε από το κοινό να καταθέσει τις ιδέες του για το πώς θα ήθελε ένα smartphone. Έτσι, η συσκευή απέκτησε κάποιες καινοτομίες, όπως το πίσω πάνελ που του επιτρέπει να “κολλήσει” σε οποιαδήποτε επιφάνεια αλλά και το eye-tracking software για hands-free χρήση.

    Η συσκευή, με κόστος 199 δολάρια, κέρδισε χρηματοδότηση στο Kickstarter από λιγότερα από 200 άτομα, συγκεντρώνοντας συνολικά 36.245 δολάρια, ενώ ο στόχος ήταν 500.000 δολάρια. Μετά την ακύρωση της καμπάνιας, τα χρήματα σε όσους στήριξαν το project θα επιστραφούν.

    Όσο για το τι σχεδιάζεται από εδώ και στο εξής, η ZTE είναι πιθανόν να εφαρμόσει τις λειτουργίες hands-free σε μία συσκευή υψηλότερων specs, χωρίς προς το παρόν να γνωρίζουμε πότε θα μπορούσε να φτάσει στην αγορά ένα νέο προϊόν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles