21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τερματίζοντας το Super Mario Bros. 3 σε λιγότερο από τρία λεπτά!

    Πόσες βδομάδες σου πήρε να τερματίσεις το Super Mario Bros. 3 του NES; Α, δεν ήταν βδομάδες; Ήταν μήνες; Ήταν χρόνια; Μην ήταν τέρμινα που λένε και οι γύφτισσες και πάντα πέφτουν μέσα; Ότι και να ‘ταν, δεν παίζει να ήταν λιγότερο από τρία λεπτά, όσο δηλαδή πήρε στα τζιμάνια που βρίσκονται πίσω από το TASVideosChannel να τερματίσουν τον τίτλο. Σωστά μαντεύεις υποψιασμένε αναγνώστη –γάτα είσαι: οι Lord Tom και Tompa που ασχολήθηκαν με το εν λόγω speedrun βίντεο εκμεταλλεύτηκαν ένα περίεργο glitch του Super Mario Bros. 3 («φθορά εσωτερικής μνήμης» σύμφωνα με τους επιστήμονες) και αφού πήδηξαν σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο του παιχνιδιού, ταξιδεύοντας μέσα από σωλήνες, έφτασαν ατσαλάκωτοι στην Peach!

    super-mario-bros-3-speedrun

    Yeap, ούτε καν τον Bowser δεν πολέμησαν: τον προσπέρασαν κι αυτόν χωρίς καν να πάρει μυρωδιά! Το όλο speedrun βέβαια δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, αφού όπως θα δεις στο βίντεο, τίποτα δεν έγινε τυχαία: οι εχθροί που ψόφησαν, εξολοθρεύτηκαν με συγκεκριμένο τρόπο και πάνω απ’ όλα με το σωστό timing. Είναι εντυπωσιακό πάντως…

    Σε περίπτωση που θες να βεβαιωθείς για την αυθεντικότητα του όλου εγχειρήματος, μπορείς να τσεκάρεις και αυτό το βίνδεο.

    https://www.youtube.com/watch?v=rP27uZgN5pg

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles