16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ο James Cameron επιστρέφει για το Terminator 6 και θέλει για σκηνοθέτη τον Tim Miller του Deadpool

    Μετά το μετριότατο Terminator: Genisys άπαντες πίστεψαν πως το franchise είχε τελειώσει και δεν θα ακούγαμε γι’ αυτό ξανά εκτός κι αν συνέβαινε κάτι το εντυπωσιακό. Ε, λοιπόν αυτό συνέβη. Τα νέα λένε πως το έκτο φιλμ της σειράς είναι στα σκαριά και μάλιστα την γενική επίβλεψή του θα την αναλάβει ο πολύς James Cameron, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει απόλυτα το όνομά του με το concept και ειδικά τις δύο πρώτες μυθικές ταινίες. Εάν δεν έχετε ξαφνιαστεί από το γεγονός πως ο Cameron θα επιστρέψει στο Terminator, τότε η επιθυμία του να φέρει τον Tim Miller του Deadpool στην καρέκλα του σκηνοθέτη λογικά θα τα καταφέρει.

    terminator

    Σύμφωνα με το Deadline ο Cameron θα πάρει πίσω τα δικαιώματα του Terminator το 2019 και θέλει να εμπλακεί προσωπικά με το επόμενο φιλμ. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο ρόλος του, αλλά σίγουρα δεν θα σκηνοθετήσει αφού αυτό θέλει να το αναλάβει ο Miller που εντυπωσίασε κριτικούς και θεατές με την δουλειά του στον αθυρόστομο Deadpool. Δεν αποκλείεται ο Cameron να πήρε προσωπικά το κακό αποτέλεσμα του Terminator: Genisys που ήδη έχει ξεχαστεί και να θέλει να αναγεννήσει το franchise που σημάδεψε την πορεία του στην έβδομη τέχνη. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν θα πρόκειται για reboot, remake ή ένα sequel, αλλά το σίγουρο είναι πως ο David Ellison της SkyDance θα βάλει πάρα πολλά λεφτά στην παραγωγή ενώ ήδη ψάχνει ανάμεσα στους κορυφαίους sci-fi σεναριογράφους για να βρει τον κατάλληλο που θα γράψει την ιστορία.
    Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, τότε θα ξεκινήσουμε φυσικά να συζητάμε εάν θα είναι και ο Arnold Schwarzenegger στο φιλμ. Ωστόσο και μόνο το γεγονός πως ο Cameron θέλει να εμπλακεί ξανά με το Terminator αξίζει τον κόπο να κάνουμε γενικότερα υπομονή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles