17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Terminator Genisys. Κυκλοφόρησε το trailer (και ο Arnie δίνει ρέστα)!

    To Terminator Genisys αναμφίβολα αποτελεί μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες για το 2015, καθώς σηματοδοτεί την επιστροφή του Arnold Schwarzenegger σε έναν από τους πιο ιστορικούς ρόλους που υποδύθηκε ποτέ, αυτόν του ρομπότ-εξολοθρευτή. Μάλιστα,  όλοι οι φίλοι των ταινιών επιστημονικής φαντασίας περιμένουν με ανυπομονησία την ώρα και τη στιγμή που ο 67χρονός Arnie θα ξεστομίσει την θρυλική ατάκα: I’ll be back!

    arnold_schwarzenegger_terminator_genisys-wide

    Εάν ανήκετε στους λάτρεις του Governator, μπορείτε να τον θαυμάσετε έστω και για λίγο στο επίσημο trailer του Terminator Genisys, το οποίο δείχνει πολλά υποσχόμενο. H ιστορία του Terminator Genisys ξεκινάει το 2029, όπου η μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις του SkyΝet και τους ελάχιστους εναπομείναντες ανθρώπους μαίνεται με αμείωτη ένταση. Ο ηγέτης των επαναστατικών δυνάμεων John Connor για να αποτρέψει την τελική επικράτηση των ρομποτικών δυνάμεων του SkyNet στέλνει πίσω στο παρελθόν τον Kyle Reese για να προστατέψει την μητέρα του Sarah Connor. Ωστόσο, από ότι μπορέσαμε να καταλάβουμε και από το trailer παρελθόν, παρόν και μέλλον αποτελούν έννοιες σχετικές και στο παράλληλο σύμπαν που διαδραματίζονται τα γεγονότα του Genisys αναμένεται να παρακολουθήσουμε ακόμη και μία γερασμένη εκδοχή του Terminator να μάχεται ενάντια στη… νεότερη version του!

    Terminator_Genisys_2

    Εκτός από τον Schwarzenegger, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να δούμε την Emilia Clarke να υποδύεται την Sarah Connor, τον Jai Courtney στο ρόλο του Kyle Reese και τον Jason Clarke στο ρόλο του John Connor. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Alan Taylor, ο οποίος έγινε γνωστός από το Thor: The Dark World, ενώ η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον προσεχή Ιούλιο. Δείτε το trailer παρακάτω και… ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση!

    http://youtu.be/62E4FJTwSuc

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles