19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Terms & Conditions May Apply: ντοκιμαντέρ στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

    Το ISACA Athens Chapter διοργανώνει την επόμενη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 18:30 εκπαιδευτική εκδήλωση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση με θέμα την προβολή ενός ντοκιμαντέρ (ταινία-ντοκιμαντέρ βασικά) για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Terms & Conditions May Apply» (εμπνευσμένος, δεν μπορείς να πεις) και ασχολείται με την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και την ιδιωτική ζωή, καυτηριάζοντας την πρακτική αποδοχής όρων και προϋποθέσεων στο διαδίκτυο.

    terms-and-conditions-may-apply

    Είναι «διαμαντάκι» μιας που διακρίθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2013 του Newport Beach ως καλύτερο ντοκιμαντέρ ενώ απέσπασε το βραβείο της κριτικής επιτροπής στο Sonoma Valley 2013 επίσης ως καλύτερο ντοκιμαντέρ, παίρνοντας και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Βραβείο Κοινού». Τη σκηνοθεσία του Terms & Conditions May Apply έχει αναλάβει ο Κάλεν Χόμπακ (Cullen Hoback) ενώ μεταξύ άλλων εμφανίζονται σε αυτό οι Μόμπι (Moby), Μαξ Σρεμ (Max Schrem) και Μαρκ Ζούκερμπεργκ (Mark Zuckerberg).

    Σημείωσε ότι για τους κατόχους επαγγελματικών πιστοποιήσεων θα δοθούν βεβαιώσεις για αναγνώριση δύο (2) CPEs.

    Η προβολή θα είναι στα αγγλικά με αγγλικούς υπότιτλους ενώ αν όντως ενδιαφέρεσαι, φρόντισε να είσαι όσο πιο νωρίς μπορείς στο αμφιθέατρο του 2ου ορόφου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22 με ώρα προσέλευσης 18:00) αφού προαπαιτείται εγγραφή. Για τα μέλη του Ινστιτούτου η είσοδος είναι δωρεάν ενώ για τα μη μέλη το ενδεικτικό κόστος ανέρχεται στα 15€ -για τη δική σου ευκολία μπορείς να συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα συμμετοχής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles