21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Tesla ετοιμάζει μπαταρίες που θα τροφοδοτούν ολόκληρο το σπίτι σας!

    Μπορεί οι πωλήσεις του Tesla S να ήταν… κατώτερες του αναμενομένου, ωστόσο, μιλώντας την Τετάρτη σε αναλυτές, κατά τη διάρκεια των αποτελεσμάτων της εταιρείας για το τέταρτο τρίμηνο, ο CEO της Tesla, “διάσημος” δισεκατομμυριούχος Elon Musk, σχεδιάζει να διαθέσει στην αγορά ένα νέο είδος μπαταρίας που θα μπορεί να τροφοδοτεί με ενέργεια σπίτια και επιχειρήσεις.

    elon-musk

    “Θα παρουσιάσουμε την Tesla home battery” σημείωσε ο Musk και αναφέρθηκε σε πιθανή διάθεση μέσα στους επόμενους μήνες, χωρίς να δώσει, ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες. Η Tesla, μετά την “αλλαγή” της αγοράς του αυτοκινήτου με τα premium ηλεκτρικά της οχήματα, φαίνεται πως τώρα θέλει να αλλάξει και το… σπίτι σας.

    Η εταιρεία φαίνεται πως κάνει δοκιμές εδώ και καιρό πάνω στην μπαταρία της, η ανάπτυξη της οποίας έχει ολοκληρωθεί. Φυσικά, η Tesla δεν είναι η μόνη που έχει μία σχετική ιδέα, αν θυμηθούμε, για παράδειγμα, το Toyota Mirai με κυψέλη καυσίμου υδρογόνου που δίνει στους ιδιοκτήτες του τη δυνατότητα να αφαιρέσουν την μπαταρία του και να τη χρησιμοποιήσουν για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στα σπίτια τους. Η μπαταρία αυτή έχει αναφερθεί ότι μπορεί να τροφοδοτήσει για μία εβδομάδα ένα μέσο σπίτι, όταν είναι πλήρως φορτισμένη.

    Η Tesla φαίνεται πως είναι κοντά στη διάθεση της δικής της πρότασης, που επιθυμεί να κάνει τη διαφορά, ενώ, όπως σημειώνεται, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με μεγάλες εταιρείες κοινής ωφέλειας και παροχής ηλεκτρικών υπηρεσιών, ενόψει της υλοποίησης του νέου σχεδίου της, το οποίο είναι πραγματικά άκρως υποσχόμενο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles