20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tesla: Θέλει να ενσωματώσει στην τελική τιμή των οχημάτων την ασφάλεια και τη συντήρηση

    Η Tesla έχει ξεκινήσει να προσφέρει στους πελάτες της στην Ασία ένα πακέτο το οποίο περιλαμβάνει στην τιμή αγοράς ενός οχήματος, το κόστος της ασφάλειας και της συντήρησης. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλει η εταιρεία να διαθέτει τα οχήματά της στην παγκόσμια αγορά. Για να καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό λέγεται πως θα συνεργαστεί με ασφαλιστικές εταιρείες τρίτων, ενώ δεν αποκλείεται και η ίδια να διαχειρίζεται την ασφαλιστική κάλυψη.

    white-tesla-model-s-p85d

    «Ήδη το κάνουμε αυτό, ιδίως στην Ασία όπου η πλειονότητα των οχημάτων μας πωλούνται με ασφαλιστική κάλυψη που είναι προσαρμοσμένη για την εταιρεία μας, που λαμβάνει υπόψη όχι μόνο το χαρακτηριστικό «Autopilot» αλλά και τα κόστη συντήρησης. Ευελπιστούμε στο μέλλον να προσφέρουμε μια ενιαία τιμή, η οποία θα περιλαμβάνει την ασφαλιστική κάλυψη και τη συντήρηση του οχήματος», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Jeff Evanson, εκ μέρους της Tesla.

    Η επιθυμία αυτή της εταιρείας οφείλεται εν μέρει στην πεποίθησή της ότι τα οχήματά της προσφέρουν σαφή πλεονεκτήματα στον τομέα της ασφάλειας, ενώ χαμηλά είναι και τα κόστη συντήρησης. Σε κάθε περίπτωση θα προσφέρει μεγαλύτερη διαφάνεια κατά τη διάρκεια της αγοράς του οχήματος, ενώ φαντάζει και σαν μια αξιέπαινη συνολική επιδίωξη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles