14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το test αντοχής της Xiaomi για το Mi4 χρησιμοποιεί… καβούρια

    Οι εταιρείες μάς έχουν συνηθίσει σε “σκληρά” tests όσον αφορά την αντοχή των συσκευών τους, τα οποία μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις δημοσιοποιούν. Τώρα, ωστόσο, η Xiaomi… ξαφνιάζει με ένα διαφορετικό test αντοχής που προκαλεί ποικίλα σχόλια.

    xiaomi-mi4-crabs

    Η κινεζική εταιρεία δοκιμάζει τη ναυαρχίδα της, Mi4, και δημοσιεύει στο Facebook ένα test στο οποίο έχει χρησιμοποιήσει… ζωντανά καβούρια και έναν… αστακό. Με τη βοήθεια ενός καβουριού του γλυκού νερού καθώς και ενός ιαπωνικού μπλε καβουριού, η εταιρεία προσπαθεί να αποδείξει πόσο ανθεκτικό είναι το σασί της συσκευής της, που είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.

    Το video έχει προκαλέσει φυσικά αντιδράσεις, με αρκετούς σχολιαστές να επιτίθενται στην κινεζική εταιρεία για το ότι έχει χρησιμοποιήσει ζώα στις δοκιμές της – δοκιμές οι οποίες σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν γίνει και με άλλο τρόπο.

    Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, ωστόσο, η Xiaomi ακούγεται πολύ τελευταία και φαίνεται ότι αποτελεί πλέον μία από τις μεγάλες “δυνάμεις” στο χώρο των smartphones.

    Post by Mi.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles