16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τέθηκε σε λειτουργία η νέα προηγμένη Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Emirates Gateway

    Διαθέσιμη μέσω του Emirates Partners Portal, είναι πλέον η νέα προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα «Emirates Gateway», η οποία προσφέρει ένα μεγάλο σύνολο επιλογών συνδεσιμότητας στους εμπορικούς εταίρους της εταιρείας σε όλο τον κόσμο, με στόχο την εύκολη και άμεση πρόσβασή τους σε μια σειρά εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η Emirates.

    Ο Adnan Kazim, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Emirates δήλωσε: «Η νέας τεχνολογίας πλατφόρμα της Emirates, με το σύνολο των επιλογών συνδεσιμότητας που προσφέρει, έχει σχεδιαστεί με στόχο την αντιμετώπιση των περιορισμών των υπαρχόντων συστημάτων διανομής. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε και να αξιοποιούμε ταχύτατα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, προκειμένου να προσφέρουμε διαφοροποιημένα προϊόντα µε μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία. Η πλατφόρμα Emirates Gateway αποτελεί μία ακόμα δυναμική κίνηση της εταιρείας προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει εξατομικευμένο περιεχόμενο και ανταγωνιστικές τιμές, που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στην μεταβαλλόμενη αγορά μας».

    H σύνδεση στην Emirates Gateway γίνεται με τους παρακάτω 3 τρόπους:

    1. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας κρατήσεων της Emirates: μια φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα κρατήσεων διαθέσιμη σε 12 γλώσσες, που συνδέεται απευθείας με τα συστήματα κρατήσεων της Emirates, απλοποιώντας την κράτηση, την έκδοση εισιτηρίων και την μετέπειτα εξυπηρέτηση.
    2. Μέσω της πλατφόρμας Emirates Gateway: δίνοντας πρόσβαση σε χρήσιμα δεδομένα και υπηρεσίες της Emirates, επιτρέποντας στους συνεργάτες της να δημιουργούν εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, με την υποστήριξη της ομάδας IT της αεροπορικής εταιρείας.
    3. Μέσω του συνδέσμου (Sync) της Emirates Gateway: ένας εύχρηστος σύνδεσμος στο σύστημα κρατήσεων της Emirates που παρέχεται από κορυφαίους και πιστοποιημένους τεχνολογικούς συνεργάτες της εταιρείας, εγγεγραμμένους στην IATA.

    Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα Emirates Gateway υπάρχουν διαθέσιμες στον σύνδεσμο Emirates Partners Portal.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles