21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Tetris: Κατασκοπικό θρίλερ η ταινία για το δημοφιλές retro game (trailer)

    Η ταινία Tetris χρειάστηκε περίπου μια δεκαετία για να γίνει πραγματικότητα, όμως η Apple επιτέλους αποκάλυψε το επίσημο trailer, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα. Το επερχόμενο Apple Original Film βασίζεται σε πραγματική ιστορία και παρουσιάζει τον Taron Egerton στο ρόλο του Henk Rogers, ενός Δανού επιχειρηματία που παθαίνει εμμονή με το γνωστό παιχνίδι Tetris και ταξιδεύει στη Σοβιετική Ένωση την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα.

    Εκεί θα συναντηθεί με το δημιουργό του παιχνιδιού Alexey Pajitnov (Nikita Efremov), αλλά και μερικούς μοχθηρούς πράκτορες της KGB, σε μια περίοδο που η ένταση μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και της Δύσης μεγαλώνει. Σίγουρα, πρόκειται για μια τελείως διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με άλλες ταινίες, που εμπνέονται από retro video games, αφού πρακτικά η ταινία αποτελεί ένα κατασκοπικό θρίλερ.

    Το Tetris σκηνοθετεί ο Jon S. Baird (Stan & Ollie) και παραγωγοί είναι οι Matthew Vaughn, Gillian Berrie, Claudia Vaughn, Len Blavatnik και Gregor Cameron. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για streaming αποκλειστικά στο Apple TV στις 31 Μαρτίου 2023.

    Δείτε, στη συνέχεια, το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Η βασίλισσα Charlotte του Bridgerton αποκτά δική της σειρά – Δείτε το trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles