17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τεχνικά προβλήματα στον ΟΤΕ εμποδίζουν την πρόσβαση σε σελίδες του εξωτερικού (update: αποκατάσταση της βλάβης)

    Από τις 11:30 σήμερα το πρωί, αρκετός κόσμος φαίνεται ότι αντιμετώπισε προβλήματα όσον αφορά την πρόσβαση σε σελίδες εξωτερικού (όπως, για παράδειγμα, σε υπηρεσίες της Google), όπως έγινε αντιληπτό και από συνεχή σχόλια που λαμβάναμε στα stream μας σε Facebook και Twitter.


    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα, που συνεχίζεται να εντοπίζεται σε κάποιους χρήστες, οφείλεται σε δυσλειτουργία των DNS servers της OΤΕnet και καταβάλλονται προσπάθειες από την εταιρεία να αντιμετωπιστεί στο σύνολό του. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στο σχετικό δελτίο τύπου που μόλις μας απέστειλε ο ΟΤΕ: ” Οι τεχνικές υπηρεσίες της εταιρείας εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της δυσλειτουργίας το συντομότερο δυνατόν. Ζητούμε την κατανόηση των πελατών μας και θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση.”

    Φαίνεται, πάντως, ότι κάποια από τα προβλήματα έχουν ήδη ξεπεραστεί, με χρήστες να σημειώνουν ότι η πρόσβασή τους σε αρκετές ιστοσελίδες έχει αποκατασταθεί.

    Σε κάθε περίπτωση, αν αντιμετωπίζετε ακόμη πρόβλημα, κάποιοι προτείνουν την προσωρινή αλλαγή των DNS Servers σας, κάνοντας χρήση, για παράδειγμα, των Public DNS Servers της Google, ώστε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

    UPDATE 16:00: Σε νεότερο δελτίο τύπου του, ο ΟΤΕ αναφέρει ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε…

    Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης σχετικά με την τεχνική βλάβη σε κεντρικούς server του δικτύου της εταιρείας, ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι, μετά από συντονισμένες προσπάθειες, η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε και οι υπηρεσίες Internet είναι διαθέσιμες για το σύνολο των πελατών της εταιρείας.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles