19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Texnitesonline.gr: Βρες τεχνίτη, τώρα!

    texnites-online-660

    Όταν έχετε να κάνετε κάποιες εργασίες για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι να βρείτε τον σωστό τεχνίτη, που θα κάνει σωστά την δουλειά που θέλετε, στη σωστή τιμή, σωστά;

    Αν είστε δε επαγγελματίας τεχνίτης, η εύρεση «πελατών» είναι μία χαοτική διαδικασία που αφορά πρακτικές που δεν έχουν να κάνουν άμεσα με τη δουλειά σας, με αποτέλεσμα να γνωρίζετε ότι είστε καλός τεχνίτης, ότι έχετε καλές τιμές, αλλά δεν ξέρετε πού ακριβώς να το… πείτε.

    logo

    Ε και για τις δύο πλευρές, υπάρχει μία νέα ιδέα που λειτουργεί στο Ελληνικό ίντερνετ. Το texnitesonline.gr. Τι είναι;

    Τι είναι αυτή η ιδέα;

    Πολύ απλά λύνει το πρόβλημα του ιδιώτη που αναζητεί επαγγελματία για να πραγματοποιήσει μια εργασία, στο σπίτι, ή στον επαγγελματικό του χώρο, πετυχαίνοντας την καλύτερη ποιότητα εργασίας και την καλύτερη τιμή.

    Ο ιδιώτης πελάτης, δεν έχει παρά να μπει στο site www.texnitesonline.gr και να καταγράψει την αγγελία εργασίας που θέλει να πραγματοποιήσει, καθώς και το κόστος που εκτιμά.

    Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει ένας διαγωνισμός. Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν το έργο, υποβάλλουν τις προσφορές τους και ο ανταγωνισμός -ως γνωστόν- αποβαίνει πάντα υπέρ του πελάτη.

    Επειδή, όμως, η φθηνή τιμή δεν σημαίνει και απαραιτήτως καλό αποτέλεσμα, ο ενδιαφερόμενος πελάτης που βλέπει τις προσφορές των τεχνιτών, μπορεί να συμβουλευτεί τα προφίλ των επαγγελματιών και να βρει πολλές πληροφορίες για τη δουλειά τους, φωτογραφίες προηγούμενων εργασιών, πτυχία, πιστοποιήσεις, αλλά και –το σημαντικότερο- αξιολογήσεις προηγούμενων πελατών. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν έχουν κανένα κόστος για τον πελάτη!

    Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 2300 αξιολογημένοι τεχνίτες από όλες τις ειδικότητες πανελλαδικά, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη επιλογή.

    Από τη δική του σκοπιά, ο επαγγελματίας που είναι εγγεγραμμένος στους texnitesonline.gr, μπορεί να λαμβάνει καθημερινά ειδοποιήσεις για έργα της ειδικότητάς του και μέσα από το περιβάλλον του site να υποβάλει προσφορές καθώς και να προβάλλει την εικόνα του προς τους πελάτες.

    Για τους texnitesonline έχουν μιλήσει αρκετά μέσα, αλλά μη νομίζετε, ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβατε πόσο χρήσιμη είναι η πλατφόρμα, είναι πολύ απλά, να τη δοκιμάσετε. Εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles