21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    TG M919 Ginius, 9άρι 3G tablet…”ιδιοφυία”!

    Για όσους ψάχνουν ένα tablet με αρκετά μεγάλη οθόνη και ποιοτική κατασκευή, το TG M919 Ginius είναι μια πολύ καλή πρόταση!

    tg m919 (2)

    Έχει στιβαρή κατασκευή με ματ πλαστικό στο μεγαλύτερο μέρος του, ενώ ένα πορτάκι στην πλάτη αποκαλύπτει τις υποδοχές των καρτών microSD και 2xSIM, καθώς διαθέτει δυνατότητες 3G! Τα κουμπιά είναι πολύ καλά τοποθετημένα και συνολικά οι διαστάσεις και το βάρος είναι σε λογικά επίπεδα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άνετα τόσο στον καναπέ ή στο κρεβάτι σας αλλά και να το παίρνετε μαζί σας εκτός σπιτιού/γραφείου.

    tg m919 (1) tg m919 (3) tg m919 (6) tg m919 (5)

    Η οθόνη των 9 ιντσών έχει ανάλυση 1024×600 pixels και δεν διαθέτει αυτόματη φωτεινότητα, ωστόσο θα σας καλύψει για βασική χρήση σε κλειστούς χώρους. Το διπύρηνο MediaTek chipset με το 1GB RAM εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία με τις βασικές εφαρμογές και στο browsing ή στο facebook ενώ το Android 4.2 είναι πολύ κοντά στο stock Android και έτσι ο χρήστης εξοικειώνεται αμέσως με αυτό. Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας του tablet είναι σημαντικές, αφού πέραν του Wi-Fi, του Bluetooth και του 3G διαθέτει OTG support μέσω USB, GPS και ραδιόφωνο. Ιδανικό και για χρήση εν κινήσει!

    tg m919 (7) tg m919 (8)

    Οι δύο κάμερες του TG M919 Ginius έχουν ανάλυση 2 και 0,3 MPixel αντίστοιχα και θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες σας για λήψη φωτογραφιών και video. Ο ήχος που παράγει το ηχείο στο πίσω μέρος είναι σχετικά καθαρός και επαρκούς ισχύος, ενώ από πλευράς αυτονομίας, η μπαταρία των 4.000mAh κρίνεται μικρή για ένα tablet των 9 ιντσών με υποστήριξη 3G. Είναι καλή για 4-5 ώρες χρήσης αλλά δύσκολη θα βγάλει μια απαιτητική μέρα διαρκούς χρήσης.

    Το TG M919 Ginius διατίθεται από το www.teledigital.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles