20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Θα αντικαταστήσει η σειρά Xperia X τη σειρά Xperia Z της Sony;

    Ένα σχόλιο σε ερώτηση σε γερμανική ιστοσελίδα της Sony Mobile άναψε τη συζήτηση σχετικά με το αν η εταιρεία σκέφτεται να κυκλοφορήσει Xperia Z6 ή αν η σειρά X κατά κάποιο τρόπο θα αποτελέσει αντικαταστάτη της σειράς Z.

    sony mobile D

    Η απάντηση των υπευθύνων της Sony στη σελίδα είναι σαφής: Δε θα υπάρξει ένα Z6. Η νέα σειρά X έχει ένα διαφοροποιημένο concept που συναντά τις ανάγκες των χρηστών μας ακόμη περισσότερο. Μπορείτε φυσικά ακόμη να βασίζεστε στο ότι τα smartphones μας θα ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας – κάτι που σε τίποτα δεν έχει να κάνει με το όνομα” , σημειώνει το σχετικό σχόλιο.

    sony bulgaria

    Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτό, έρχεται σχόλιο της Sony Mobile Βουλγαρίας, σύμφωνα με το οποίο η σειρά X δεν αποτελεί αντικατάσταση αλλά μία εντελώς νέα σειρά.

    Xperia X Performance

    Σε κάθε περίπτωση, όπως φαίνεται, το Sony Xperia X Performance θα είναι η ναυαρχίδα της Sony για τους επόμενους μήνες, χωρίς ίσως η εταιρεία να έχει αποφασίσει ακόμη αν θα καταργήσει οριστικά τη σειρά Z. Έτσι κι αλλιώς, το Sony Xperia X Performance είναι μία συσκευή 700+ ευρώ με κορυφαία χαρακτηριστικά και τον Snapdragon 820 που κάνει τη διαφορά.

    Διαβάστε εδώ την παρουσίασή μας στο Sony Xperia X Performance.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles