16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Θα χρειαστείς ένα πρόσθετο καλώδιο για τη γρήγορη φόρτιση των νέων iPhone!

    Τα iPhone Χ, iPhone 8 Plus και iPhone 8, τα οποία γνωρίσαμε πρόσφατα με κάθε επισημότητα, έρχονται με πληθώρα νέων χαρακτηριστικών σε μια προσπάθεια να σε πείσουν να προβείς στην αγορά τους. Ωστόσο, εκείνο το χαρακτηριστικό που δεν έτυχε τόσο μεγάλης προσοχής κατά τη διάρκεια του event, είναι το γεγονός ότι και τα τρία iPhone υποστηρίζουν τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Η Apple ισχυρίζεται ότι η νέα σειρά iPhone είναι σε θέση να φορτίζει ως το 50% σε μόλις 30 λεπτά, σύμφωνα με τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά που βρίσκονται αναρτημένα στο site της εταιρείας. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο στα iPad Pro των 10.5 και 12.9 ιντσών.

    iPhone-X-Wireless-Charging

    Υπάρχει όμως κάτι που ο χρήστης θα πρέπει να προσέξει. Το χαρακτηριστικό βασίζεται στο USB Power Delivery, κάτι που συναντάμε στο νεότερο USB-C πρότυπο. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να συνδέσουν το νέο iPhone τους μέσω ενός καλωδίου Lightning-to-USB-C προκειμένου να λειτουργήσει η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. H προσθήκη της δυνατότητας γρήγορης φόρτισης είχε προβλεφθεί με ιδιαίτερη ακρίβεια από αναλυτές της Barclays τον Ιούνιο. Ωστόσο, αυτό που δεν προβλέφθηκε, είναι το γεγονός ότι η Apple αποφάσισε να συνοδεύσει τις συσκευές με ένα κανονικό Lightning to USB καλώδιο και όχι με ένα Lightning-to-USB-C. Δε γνωρίζουμε γιατί έγινε κάτι τέτοιο.

    Ευτυχώς, τέτοιου είδους καλώδια είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσω του site της Apple. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό απαιτεί και έναν USB-C συμβατό φορτιστή με Power Delivery. Θεωρητικά, οποιοσδήποτε φορτιστής USB-C με Power Delivery, τρίτων κατασκευαστών, θα λειτουργεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles