15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Θα διατεθεί παγκοσμίως το νέο OPPO Reno 6 Ζ

    Μεγαλύτερο από ποτέ δείχνει να είναι πλέον το ενδιαφέρον της Oppo για την παγκόσμια αφορά και γι’ αυτό κάτι ακούγεται πως η εταιρεία θα μπορούσε σύντομα να λανσάρει το smartphone Reno 6 Z παγκοσμίως. Οι διαρροές περί προδιαγραφών δείχνουν ότι αυτό το τηλέφωνο θα μπορούσε να είναι μια ελαφρώς καλύτερη έκδοση του OPPO Reno5 Z. Ο Κινέζος κατασκευαστής παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά Reno 6 στην Κίνα, η οποία περιλαμβάνει τα Reno6 , Reno6 Pro και Reno6 Pro + . Τώρα φαίνεται ότι μπορεί επίσης να δούμε μια νέα παραλλαγή Reno 6 Z που θα μπορούσε να είναι πιο προσιτή.

    Τα όσα μαθαίνουμε προέρχονται από τον tipster Abhishek Yadav και μας πληροφορούν ότι το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 800U, θα έχει οθόνη 60Hz και θα προσφέρει γρήγορη φόρτιση 30W.

    Γενικά αυτά είναι τα μόνα που γνωρίζουμε προς το παρόν, αλλά αυτές οι διαρροές δείχνουν ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να είναι παρόμοιο με τον προκάτοχό του Reno 5 Z. Αυτό το τηλέφωνο είχε επίσης παρόμοιες προδιαγραφές, όπως το chipset Dimensity 800U και μια οθόνη FHD + 6,43 ιντσών. Φυσικά, η OPPO θα μπορούσε να βελτιώσει τις άλλες δυνατότητες της νέας συσκευής. Για παράδειγμα, το Reno 6 Z θα μπορούσε να λάβει μια καλύτερη ρύθμιση πίσω κάμερας, μεγαλύτερη μπαταρία και ούτω καθεξής.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles