12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Θα δούμε HTC One mini τον Ιούλιο; (update photos)

    Νεότερες φήμες θέλουν την HTC να ετοιμάζει ένα “One mini”, ακολουθώντας το παράδειγμα της Samsung που ήδη ανακοίνωσε μία μικρότερη έκδοση της ναυαρχίδας της, το Galaxy S4 mini.

    htc-one-mini-leaked

    Το HTC One mini, το οποίο παλαιότερα είχε διαρρεύσει ως HTC M4, αναμένεται να ενσωματώνει οθόνη 4,3 ιντσών ανάλυσης 720p, διπύρηνο επεξεργαστή, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, την Ultrapixel κάμερα των 4MPixels που διαθέτει και το One, καθώς και το UI Sense 5 πάνω από το Android 4.2 (Jelly Bean).

    Η συσκευή, σύμφωνα με τις φήμες που αναπαράγει το Digitimes, αναμένεται να μπει στην παραγωγή τον Ιούλιο και να κυκλοφορήσει λίγο μετά.

    Παράλληλα με το HTC One mini, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, η ταϊβανέζικη εταιρεία ετοιμάζει και μία “Mega” πρόταση, με οθόνη 5,9 ιντσών Full HD και τετραπύρηνο Snapdragon 800 στα 2.3GHz, που είναι γνωστή έως τώρα με την κωδική ονομασία T6.

    Και οι δύο νέες συσκευές αναμένεται να διαθέτουν μεταλλικό περίβλημα και τα διπλά μπροστινά ηχεία που έχουμε γνωρίσει στο One. Σίγουρα, αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, θα πρόκειται για δύο πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες στο “οπλοστάσιο” της HTC.

    HTC One mini Leaked 02

    update: Οι φήμες για επερχόμενη κυκλοφορία του HTC One mini συμπληρώνονται από φωτογραφίες που διαρρέουν και προέρχονται από το εσθονικό site Forte. To site επιβεβαιώνει τα specs που είχαμε γράψει νωρίτερα χωρίς ωστόσο να αναφέρει πληροφορίες για το πότε η συσκευή θα φτάσει στην αγορά. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles