21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Θα δούμε την Emilia Clarke σε spin-off του Game Of Thrones;

    Η Emilia Clarke, η οποία υποδύθηκε τον κεντρικό ρόλο στο Game of Thrones της Daenerys Targaryen για λογαριασμό του HBO, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στο εν λόγω φανταστικό σύμπαν ποτέ ξανά.

    Με αφορμή τη νέα σειρά, στην οποία ο Kit Harington θα ενσαρκώσει εκ νέου το Jon Snow, το BBC ρώτησε την Clarke αν θα σκεφτόταν μια ενδεχόμενη επιστροφή. Η ηθοποιός όμως ήταν πολύ ξεκάθαρη στην απάντησή της: «Όχι, νομίζω ότι τέλειωσα με αυτό».

    Παρά το γεγονός ότι η Clarke δε θα γυρίσει στο Game of Thrones, τουλάχιστον προς το παρόν, η ιστορία των προγόνων της θα μας απασχολήσει αυτό το καλοκαίρι μέσα από τη spin-off σειρά House of the Dragon, που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου. Ο χαρακτήρας της Daenerys πεθαίνει στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Η Clarke είχε παλαιότερα αναφέρει ότι το τέλος αυτό δεν άγγιξε ακριβώς τις προσδοκίες της.

    Εκτός από το House of the Dragon, το HBO ετοιμάζει άλλα τέσσερα Game of Thrones spin-off shows, συμπεριλαμβανομένης της σειρά του Jon Snow. Υπό συζήτηση βρίσκονται επίσης τα Ten Thousand Ships, Sea Snake και Knight of the Seven Kingdoms. Τα σενάρια έχουν γραφτεί, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια εγγύηση ότι θα τα δούμε πράγματι στη μικρή οθόνη.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε το επίσημο trailer για τον 4ο κύκλο του Westworld

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles