21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Θα δούμε triple camera από τη Samsung και μάλιστα νωρίτερα απ’ ό,τι θα τη δούμε στα iPhone

    Η Huawei έφερε στην αγορά την τριπλή κάμερα του P20 Pro και φαίνεται ότι δε θα παραμείνει η μόνη εταιρεία με αυτό το χαρακτηριστικό.

    Huawei-P20-pro-triple-camera

    Έχουμε ήδη διαβάσει ότι η Apple σκέφτεται μέσα στο 2019 να κυκλοφορήσει iPhone με triple-camera setup, όμως πιθανότατα να δούμε κάτι αντίστοιχο και από τη Samsung και μάλιστα νωρίτερα απ’ ό,τι στο Cupertino. Όπως αναφέρει ο γνωστός αναλυτής Kim Dong-won της KB Securities, η Samsung θα εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσει τριπλή κάμερα στην επόμενη κορυφαία της πρόταση, παράλληλα με έναν τρισδιάστατο αισθητήρα.

    Ο ίδιος πιστεύει ότι η κορεατική εταιρεία χρειάζεται “νέο αέρα” στην premium σειρά smartphones με στόχο την τόνωση των πωλήσεων. Έτσι, το επόμενο μοντέλο της σειράς S (Galaxy S10) αναμένεται να διαθέτει δυναμικά specs όπως η triple camera,  ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, αλλά και η αναγνώριση προσώπου μέσω 3D sensor.

    Και αν αποδειχθεί αληθινός τότε στους πρώτους μήνες του 2019, νωρίτερα δηλαδή από τις κυκλοφορίες της Apple που αναμένονται το Σεπτέμβριο, θα δούμε την οικογένεια Galaxy να αποκτά την πρώτη της συσκευή με triple-camera setup.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles