21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Θα έκανες check-in στο Facebook για να έχεις free Internet;

    To Facebook φαίνεται ότι πραγματοποιεί δοκιμές μίας νέας υπηρεσίας που ελπίζει να ενθαρρύνει τους χρήστες του να κάνουν check in σε καταστήματα.


    Η ιδέα είναι ότι, κάνοντας ένας χρήστης check in σε κάποιο κατάστημα, αυτό θα είναι ορατό από τους φίλους ή τους followers του, οι οποίοι θα μπορούν να επηρεαστούν, ώστε να επισκεφθούν την επιχείρηση. Σε αντάλλαγμα για το check in, ο χρήστης θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο Wi-Fi hotspot της επιχείρησης, δωρεάν.

    Κάποια καταστήματα θα μπορούν, επιπλέον, να πραγματοποιούν προσφορές σε καταναλωτές που κάνουν check in χρησιμοποιώντας την υπηρεσία, ενώ το Facebook θα παρέχει στην επιχείρηση το ειδικά ρυθμισμένο router το οποίο θα κατευθύνει τους χρήστες στην Facebook Page της μετά το check in.

    Τα Facebook routers θα επιτρέπουν και σε όσους δε χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο ή απλά δε θέλουν να κάνουν check in να έχουν πρόσβαση στο Wi-Fi δίκτυο, εισάγοντας έναν ειδικό κωδικό που θα παρέχεται από την επιχείρηση.

    To Facebook, από την πλευρά του, επιβεβαίωσε ότι πραγματοποιεί δοκιμές για τη νέα υπηρεσία με επιχειρήσεις, χωρίς, όμως, να έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες.

    Πηγή: Slashgear

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles