13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Θα έκανες βουτιά σε μια τοξική λίμνη για μια photo στο Instagram; Ισπανοί Instagrammers το τόλμησαν και… κατέληξαν στο νοσοκομείο!

    Καμιά φορά οι Instagrammers πάνω στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν το Άγιο Δισκοπότηρο της τέλειας φωτογραφίας για το γνωστό κοινωνικό δίκτυο, καταφεύγουν σε «extreme»… καταστάσεις. Κάτι η ματαιοδοξία της ανθρώπινης ύπαρξης, κάτι η δίψα για περισσοτέρους followers και likes τους κάνει πολλές φορές να θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο. Δυστυχώς, τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά και σε πολλές περιπτώσεις έχουν σταθεί μοιραία, αλλά από ότι φαίνεται μια ομάδα Ισπανών ενεργών χρηστών του Instagram το πέρασε σε άλλο… επίπεδο!

    medium_2019-07-15-d25f2812af

    Οι αθεόφοβοι Instagrammers δεν δίστασαν να βουτήξουν στα μολυσμένα νερά της λίμνης Monte Neme, έχοντας σαν στόχο (τι άλλο;) να τραβήξουν selfies και λοιπές photos που θα ξετρελάνουν το κοινό τους. Παρόλα αυτά, η εν λόγω λίμνη δεν είναι και το καταλληλότερο μέρος για κολύμπι, καθώς η συγκεκριμένη λίμνη βρίσκεται σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο του B’ Παγκοσμίου Πολέμου και ουσιαστικά δεν είναι τίποτε άλλο από ένας λάκκος με… τοξικά απόβλητα! Και μπορεί τα νερά της να είναι τιρκουάζ και να φαίνονται σα να θες να τα «πιεις» στο ποτήρι, όμως αυτό οφείλεται σε μια σειρά από τοξικές ουσίες, οι οποίες έχουν αλληλοεπιδράσει μεταξύ τους. Η παρέα των φίλων βέβαια προτίμησε να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις και αποφάσισαν να βουτήξουν στα μολυσμένα νερά… Το αποτέλεσμα ήταν τελικά να καταλήξουν στο νοσοκομείο, καθώς υπέστησαν σοβαρές βλάβες στο δέρμα τους, διάφορες αλλεργικές αντιδράσεις, αλλά και προβλήματα στο εντερικό τους σύστημα. Αν και αυτή η «βουτιά» βγήκε στους περισσότερους ξινή, παρόλα αυτά σε δηλώσεις που έκαναν στην εφημερίδα Publico, τόνισαν ότι η εμπειρία που βίωσαν σίγουρα άξιζε και με το παραπάνω… Τώρα να πούμε ότι η βλακεία είναι ανίκητη και μάλλον δεν θα έχουμε κι’ άδικο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles