19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Θα επιστρέψει τελικά ο Daniel Craig ως James Bond για μια ακόμη ταινία;

    Είναι γεγονός πως ο Daniel Graig, έχει μια σχέση τύπου love-hate με τον ρόλο του ως James Bond. Όπως αναφέρει το slashfilm.comm, σε πρόσφατη συνέντευξή του επανέλαβε πόσο του αρέσει ο ρόλος του James Bond, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που τον ήθελα να σπάει καλύτερα τους καρπούς του παρά να παίξει σε μια ακόμη ταινία. Ακόμη, ανακριβείς και λανθασμένες αναφορές, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, τον ήθελαν να έχει απορρίψει προτάσεις να υπογράψει συμβόλαιο έναντι 100 και 150 εκατομμυρίων δολαρίων για το ρόλο αυτό.

    NEA4oNX9nu38DD_2_b

    Παρά τις όποιες φήμες που αναφέρουν ως άλλο ένα διεκδικητή του ρόλου τον Tom Hiddleston, οι παραγωγοί συνεχίζουν να έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους τον Daniel Graig και φαίνεται ότι τον έχουν πείσει να επιστρέψει. Οι ισχυρισμοί ότι ο ίδιος έχει πειστεί, προέρχονται από τη σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα Page Six που επικαλείται πολλαπλές πηγές. Ας δούμε τι αναφέρουν συγκεκριμένα: «Ο Daniel είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία του. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγό Barbara Broccoli. Το σενάριο θα το επιμεληθεί το δίδυμο Neal Purvis και Robert Wade και θα ξεκινήσουν την παραγωγή της ταινίας μόλις ο Graig είναι έτοιμος να συνεισφέρει σε αυτή».

    Η ιστοσελίδα Page Six συνεχίζει ακόμη τονίζοντας, πως η Barbara Broccoli δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Tom Hiddleston, καθώς δεν είναι αρκετά σκληρός, όπως ο Daniel Graig, κάτι που αποτελεί αναπόσπαστο χαρακτηριστικό του Πράκτωρ 007 διαχρονικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles