20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Θα γίνει της Κορέας στο επόμενο… Call of Duty; (Φήμες)

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το Call of Duty διαθέτει αυτή τη στιγμή μια τεράστια fanbase και κάθε χρόνο οι εταιρείες ανάπτυξης Treyarch, Raven και Infinity Ward που ασχολούνται με την ανάπτυξη ψάχνουν να βρουν το setting (ιστορικό ή sci-fi), στο οποίο θα εξελίσσεται το επόμενο game της δημοφιλούς σειράς. Έτσι λοιπόν ύστερα από τα χρυσά 80s που είχαμε στο CoD Black Ops: Cold War, πρόσφατα κυκλοφόρησαν reports από έγκριτες πηγές, οι οποίες αναφέρουν ότι το επόμενο game της αγαπημένης first-person shooter σειράς θα εξελίσσεται στο θέατρο των επιχειρήσεων της Κορέας.

    Σε περίπτωση που δεν ήσασταν και τόσο καλοί στο μάθημα της ιστορίας, o πόλεμος της Κορέας έλαβε χώρα από το 1950 μέχρι το 1953 και ήταν η πρώτη φορά που οι δύο υπερδυνάμεις της εποχής (EΣΣΔ και H.Π.Α.) τέθηκαν αντιμέτωπες, υποστηρίζοντας ουσιαστικά δύο διαφορετικά στρατόπεδα, αυτό της Νότιας και αυτό της Βόρειας Κορέας. Η συγκεκριμένη σύρραξη στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 6 εκατομμύρια ανθρώπους (στρατιωτικό προσωπικό και πολίτες) και από τα δύο στρατεύματα, ενώ στον εν λόγω πόλεμο συμμετείχε και η χώρα μας στον πλευρό των Η.Π.Α / Ηνωμένων Εθνών. Αναμφίβολα, το θέατρο επιχειρήσεων της Κορέας φαντάζει μια ιδανική περίπτωση, η οποία συμβαδίζει απόλυτα με το χαρακτήρα, την ατμόσφαιρα και το ύφος του αγαπημένου shooter. Ανυπομονούμε λοιπόν και τις επίσημες ανακοινώσεις!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles