21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Θα κάνει η Samsung ριζικές αλλαγές στη σχεδίαση του Galaxy Note III;

    galaxy-note

    Αυτές οι φήμες, πραγματικά, τράβηξαν το ενδιαφέρον μας! Πληροφορίες από την Κορέα, λοιπόν, θέλουν τη Samsung να σκέφτεται… ριζικές αλλαγές στη σχεδίαση των συσκευών της, αλλά και την ποιότητα κατασκευής τους, έχοντας το “βλέμμα” της σε κυκλοφορίες ανταγωνιστικών προτάσεων, όπως το HTC One.

    Η ίδια πηγή αναφέρει ότι, πιθανότατα, η πρώτη συσκευή στην οποία θα εφαρμοστούν οι αλλαγές θα είναι το Samsung Galaxy Note III, στο οποίο οι Κορεάτες σκέφτονται ακόμη και την περίπτωση κατασκευής από ένα είδος μετάλλου – πιθανότατα αλουμίνιο (μία επιλογή στην οποία δε μας έχουν συνηθίσει η αλήθεια).

    Δεν ξέρουμε αν πρέπει να δώσουμε βάση σ’ αυτή την πληροφορία, αν αληθεύει όμως θα πρόκειται για μία μεγάλη αλλαγή στη σχεδιαστική φιλοσοφία της Samsung, την οποία πολλοί κατηγορούν για την ποιότητα κατασκευής των συσκευών της. Σε κάθε περίπτωση, οι Κορεάτες ήδη έχουν κάνει βελτιωτικές κινήσεις σε αυτόν τον τομέα, με το Samsung Galaxy S4 να είναι βελτιωμένο σε ποιότητα αλλά κυρίως σε αίσθηση αφής, όπως διαπιστώσαμε κατά την πρόσφατη επαφή μας μαζί του.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles