15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Θα καθυστερήσει το (μεθ)επόμενο Assassin’s Creed;

    Η σειρά Assassin’s Creed αν μη τι άλλο τα τελευταία χρόνια φροντίζει κάθε 12 περίπου μήνες να μας προσφέρει κι από μία συναρπαστική περιπέτεια. Όπως όμως όλα δείχνουν, αυτός ο ετήσιος ρυθμός παραγωγής είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει οσονούπω, καθώς στη Ubisoft θέλουν αφ’ ενός να δώσουν βάρος και στις υπόλοιπες σειρές τους και αφ’ ετέρου να διασφαλίσουν πως τα Assassin’s Creed δεν θα χάσουν τη σπίθα και την ποιότητά τους.

    assassins-creed-delay

    «Αν αυτό που έχουμε στα χέρια μας είναι ένα Assassin’s Creed κατά 70%, τότε δεν πρόκειται να δώσουμε το ΟΚ για να βγει στην αγορά. Αυτό θα ήταν επιζήμιο για τη σειρά», είπε μιλώντας στο IGN ο Λοράν Ντετόκ, πρόεδρος της Ubisoft Βορείου Αμερικής.

    «Περίπου 30 εκατ. άνθρωποι έπαιξαν το τελευταίο Grand Theft Auto. Στρογγυλά, περίπου 10 εκατ. παίκτες εμπιστεύτηκαν το Assassin’s Creed. Αυτό σημαίνει πως άλλα 10 εκατ. νέων παικτών είναι πολύ πιθανόν να προτιμήσουν του χρόνου το Assassin’s Creed εξ’ αιτίας της ιστορίας, των πειρατών, των ναυμαχιών ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Αν τα παιχνίδια σου ωστόσο δεν είναι πλήρη αλλά ημιτελή, ο κόσμος θα αλλάξει τη γνώμη του γι’ αυτά και δεν θα τα προτιμά πλέον. Αυτό είναι το τίμημα της επανάληψης».

    Να σημαίνει άραγε αυτό ότι το επόμενο Assassin’s Creed θα καθυστερήσει προκειμένου στη Ubi να είναι βέβαιοι για την ποιότητά του; Κι αν δεν είναι το επόμενο, να πρόκειται για το μεθεπόμενο; Όπως και να ‘χει, πέραν των Assassin’s Creed, η Ubisoft έχει κι άλλα franchises στα σκαριά με προεξέχοντα τα Watch Dogs και Rainbow Six (με το Patriots, η ανάπτυξη του οποίου ξεκίνησε ξανά).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles