21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Θα πάρουν τα Windows Phone αναβάθμιση σε Windows 8 (Apollo);

    Το ερώτημα  για το αν θα λάβουν τα Windows Phone κινητά της αγοράς αναβάθμιση στην έκδοση Apollo (δηλαδή στην έκδοση Windows Phone 8) έχει τεθεί εδώ και καιρό, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποια επίσημη θέση από την αμερικανική εταιρεία. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει  αν όλα τα δεύτερης γενιάς Windows Phone θα λάβουν την περιβόητη αναβάθμιση Apollo ή αν κάποια από αυτά θα παραμείνουν στο Tango ή το Mango (τις προηγούμενες δηλαδή εκδόσεις).

    Φαίνεται, πάντως,  ότι το θέμα επανέρχεται στην επικαιρότητα, με αφορμή μία συνέντευξη που έδωσε ένας Developer Evangelist της Microsoft στο πορτογαλικό site Zwame, στην οποία ανέφερε ότι όλες οι συσκευές πρώτης και δεύτερης γενιάς θα πάρουν την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση της Microsoft. Βέβαια, το πορτογαλικό site δεν έχει πια διαθέσιμη την συνέντευξη, το WMPowerUser όμως, εξασφάλισε ένα κομμάτι της που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.

    H Microsoft δήλωσε στο The Verge ότι «δεν έχουμε κάτι επίσημο να μοιραστούμε μαζί σας, όσον αφορά μελλοντικές αναβαθμίσεις» αν και η εταιρεία διαβεβαιώνει πως όλες οι εφαρμογές στο Marketplace θα τρέχουν στις επόμενες εκδόσεις των Windows Phone.

    To ίδιο site φέρεται να υποστηρίζει σύμφωνα με πηγές του, ότι καμία συσκευή Mango δεν πρόκειται να πάρει αναβάθμιση σε Apollo, πράγμα που δε θα κάνει χαρούμενους όσους έχουν μόλις αγοράσει, για παράδειγμα, το Nokia Lumia 800 ή προτίθενται να αγοράσουν το νέο Nokia Lumia 900 (πρόκειται για μία φημολογία που έχει γραφτεί ακόμα και στο λήμμα της Wikipedia για τα Windows Phone).

    Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αν δηλαδή δεν πάρουν αναβάθμιση σε Apollo τα τελευταίας γενιάς Mango Phones, τότε η Microsoft θα κληθεί να απολογηθεί για πολλά πράγματα. Αλλά ας μην προτρέχουμε, καθώς φανταζόμαστε ότι στο θέμα θα υπάρξει σύντομα συνέχεια…

    Φώτο: ExtremeTech

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles